Soundbar med trådlös subwoofer

Samsung HW-R660/XE

  Art.nr: 1007212
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Separat centerkanal
  • Kraftfull bas
  • Skapa virtuellt surroundljud
  • Förberedd för Wireless Surround
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung HW-R660/XE ger dig ett högpresterande 3.1-system med soundbar och trådlös subwoofer. För att du skall få en surround-upplevelse finns en separat centerkanal, utmärkt spridning av ljudet och du får möjlighet att komplettera med trådlösa bakre högtalare för ett utökat surround-system.

Få bra ljud med bra hårdvara

I ett hemmabiosystem är alltid centerhögtalaren viktig av olika skäl. Denna soundbar har en dedikerad centerkanal som alltid håller röster och dialog klara tvärs över rummet. Det finns ytterligare fyra separata högtalare för spridning av ljudet och subwoofern med dess 6,5" högtalarelement ger gott om bas med trivsam känsla.

Ännu bättre ljud med intelligent mjukvara

Med intelligent analys av vad som visas på din TV får du alltid optimerat ljud anpassat för innehållet. Allt sker automatiskt och kontinuerligt för att ge dig en förbättrad ljudupplevelse för vad du än väljer att se och höra på.

Funktionen Surround Sound Expansion möjliggör ett virtuellt surroundljud med de olika högtalarna och oavsett ljudkälla.

Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV

Ditt nya 3.1-system kan du enkelt sammankoppla trådlöst via Bluetooth med utvalda Samsung TV med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sömlös installation och slipper tänka på ytterligare kablar utöver ström till din soundbar.

Lyssna på musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din kompatibla smartphone eller laptop.

Enkelt med Samsung One Remote och app

Till dig med en kompatibel Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. 

Använder du en Android smartphone eller surfplatta kan du även styra din soundbar med en app. Ladda ner appen, sammankoppla med Bluetooth och få kontroll över allt som spelas upp direkt i din handhållna enhet.

Möjlighet för större surround

Skulle du vilja ha ännu mer uppslukande surround-känsla kan du enkelt i efterhand komplettera med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Då kan du få ett par bakre högtalare som ger äkta surroundljud genom att en modul trådlöst kommunicerar mellan de bakre högtalarna och din soundbar.

Du slipper dra extra kablar genom rummet och får en ökad inlevelse i underhållningen.

1007212 Samsung Samsung HW-R660/XE HW-R660/XE Samsung HW-R660/XE ger dig ett högpresterande 3.1-system med soundbar och trådlös subwoofer. För att du skall få en surround-upplevelse finns en separat centerkanal, utmärkt spridning av ljudet och du får möjlighet att komplettera med trådlösa bakre högtalare för ett utökat surround-system. Få bra ljud med bra hårdvara I ett hemmabiosystem är alltid centerhögtalaren viktig av olika skäl. Denna soundbar har en dedikerad centerkanal som alltid håller röster och dialog klara tvärs över rummet. Det finns ytterligare fyra separata högtalare för spridning av ljudet och subwoofern med dess 6,5" högtalarelement ger gott om bas med trivsam känsla. Ännu bättre ljud med intelligent mjukvara Med intelligent analys av vad som visas på din TV får du alltid optimerat ljud anpassat för innehållet. Allt sker automatiskt och kontinuerligt för att ge dig en förbättrad ljudupplevelse för vad du än väljer att se och höra på. Funktionen Surround Sound Expansion möjliggör ett virtuellt surroundljud med de olika högtalarna och oavsett ljudkälla. Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV Ditt nya 3.1-system kan du enkelt sammankoppla trådlöst via Bluetooth med utvalda Samsung TV med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sömlös installation och slipper tänka på ytterligare kablar utöver ström till din soundbar. Lyssna på musik trådlöst Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din kompatibla smartphone eller laptop. Enkelt med Samsung One Remote och app Till dig med en kompatibel Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym.  Använder du en Android smartphone eller surfplatta kan du även styra din soundbar med en app. Ladda ner appen, sammankoppla med Bluetooth och få kontroll över allt som spelas upp direkt i din handhållna enhet. Möjlighet för större surround Skulle du vilja ha ännu mer uppslukande surround-känsla kan du enkelt i efterhand komplettera med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Då kan du få ett par bakre högtalare som ger äkta surroundljud genom att en modul trådlöst kommunicerar mellan de bakre högtalarna och din soundbar. Du slipper dra extra kablar genom rummet och får en ökad inlevelse i underhållningen. Soundbar 4,2 12 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar