Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Soundbar med trådlös subwoofer och kraftfull bas

Samsung HW-T440/XE

  Art.nr: 1013176
  • Total uteffekt på 170 Watt
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Surround Sound Expansion
  • One Remote Control
  • Förberedd för Wireless Surround

Kombinera med

Samsung HW-T440/XE
Soundbar med trådlös subwoofer och kraftfull bas

1 790:-


  • Pris: 1 889:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Samsung HW-T440/XE
Soundbar med trådlös subwoofer och kraftfull bas

1 790:-


  • Pris: 1 989:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung HW-T440 är ett högpresterande 2.1-system med soundbar och trådlös subwoofer med kraftfullt basljud. Tekniken i Surround Sound Expansion gör att du kan uppleva en häftig surround-effekt i ditt rum med endast en soundbar och subwoofer. Med en total uteffekt på 170 Watt får du ett bra tryck i ljudet i din underhållning. Koppla in din nya soundbar via AUX, optisk kabel eller anslut den trådlöst via Bluetooth till din kompatibla Samsung-TV.

Kraftfull, trådlös subwoofer

Gillar du actionfyllda filmer med härligt ljud? Frigör basljudet och slipp kabeltrassel, på en och samma gång, med Samsung HW-T440. Placera den trådlösa subwoofern precis var du vill och njut av djupare och fylligare basljud.

Skapa surround-effekt i rummet

Vill du slås med häpnad av häftigt surroundljud? Med Surround Sound Expansion kan du fylla hela rummet med ljud och skapa surround-effekt med alla högtalare oavsett ljudkälla.

Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV

Ditt nya 2.1-system kan du enkelt sammankoppla trådlöst via Bluetooth med utvalda Samsung TV med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sömlös installation och slipper tänka på ytterligare kablar utöver ström till din soundbar.

Enkelt med Samsung One Remote

Till dig med en kompatibel Samsung TV kan du enkelt styra samtliga enheter med samma kontroll, om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. 

Förberedd för Wireless Surround

Med ett Wireless Surround Kit kan du bygga ut ditt ljudsystem utan en massa störande kablar. Med bakre surroundhögtalare får du tillsammans med din Soundbar ett verkligt multi-kanal ljudsystem. Du slipper dra extra kablar genom rummet och får en ökad inlevelse i underhållningen.

Samsung Wireless Surround Kit är ett tillbehör som säljs separat.

1013176 1013176 Samsung Samsung HW-T440/XE HW-T440/XE Samsung HW-T440 är ett högpresterande 2.1-system med soundbar och trådlös subwoofer med kraftfullt basljud. Tekniken i Surround Sound Expansion gör att du kan uppleva en häftig surround-effekt i ditt rum med endast en soundbar och subwoofer. Med en total uteffekt på 170 Watt får du ett bra tryck i ljudet i din underhållning. Koppla in din nya soundbar via AUX, optisk kabel eller anslut den trådlöst via Bluetooth till din kompatibla Samsung-TV. Kraftfull, trådlös subwoofer Gillar du actionfyllda filmer med härligt ljud? Frigör basljudet och slipp kabeltrassel, på en och samma gång, med Samsung HW-T440. Placera den trådlösa subwoofern precis var du vill och njut av djupare och fylligare basljud. Skapa surround-effekt i rummet Vill du slås med häpnad av häftigt surroundljud? Med Surround Sound Expansion kan du fylla hela rummet med ljud och skapa surround-effekt med alla högtalare oavsett ljudkälla. Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV Ditt nya 2.1-system kan du enkelt sammankoppla trådlöst via Bluetooth med utvalda Samsung TV med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sömlös installation och slipper tänka på ytterligare kablar utöver ström till din soundbar. Enkelt med Samsung One Remote Till dig med en kompatibel Samsung TV kan du enkelt styra samtliga enheter med samma kontroll, om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym.  Förberedd för Wireless Surround Med ett Wireless Surround Kit kan du bygga ut ditt ljudsystem utan en massa störande kablar. Med bakre surroundhögtalare får du tillsammans med din Soundbar ett verkligt multi-kanal ljudsystem. Du slipper dra extra kablar genom rummet och får en ökad inlevelse i underhållningen. Samsung Wireless Surround Kit är ett tillbehör som säljs separat. Soundbar 3,4 8 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Soundbar