Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Regntålig Bluetooth-högtalare i stencool design

Andersson ORS 1.0

  Art.nr: 1006858
  • Upp till 5 timmars speltid
  • Regntålig med IPX4-certifiering
  • Unik design för uteplatsen
  • Spela via Bluetooth eller AUX-kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ORS 1.0 är mer än bara en vanlig Bluetooth-högtalare. Med sin unika och realistiska sten-design kan den placeras i olika miljöer. Högtalaren smälter in diskret på uteplatsen men kan med fördel också placeras mer centralt med sin uppseendeväckande och unika form. Skulle du råka lämna högtalaren ute i regnet är det inga problem - den är vattentålig och klarar rejäla ösregn. 

Högtalare med grymt bra ljud

Med en vikt på drygt två kilo och en höjd på nästan 30 centimeter är högtalaren en stadig pjäs som med sina fem watt levererar ett riktigt bra ljud. Volymen styr du smidigt via den telefon eller surfplatta som du kopplar till högtalaren. Du ansluter i första hand via Bluetooth, men med en standard 3,5 mm AUX-anslutning har du även möjlighet att koppla in en ljudkälla som saknar Bluetooth. Den AUX-kabel som krävs för detta medföljer i kartongen.

Vattentålig högtalare som klarar regn

Andersson ORS 1.0 är designad för att användas utomhus. Högtalarens IPX4-certifiering innebär att den klarar av att lämnas ute i regnet. Certifieringen gör också att den klarar av andra våta miljöer, som badrummet och poolkanten. Undvik att doppa den i badkaret eller poolen, det mår den inte bra av.

Upp till fem timmar batteritid

Högtalaren drivs av ett inbyggt batteri på 1800 mAh som laddas via den medföljande USB-kabeln. Med fulladdat batteri kan du njuta av din favoritmusik i upp till fem timmar innan det är dags att ladda batteriet igen. Spelar du på maxvolym räcker batteriet för ca tre timmars spelning. En bra grej är att du kan spela musik samtidigt som du laddar högtalaren.

1006858 Andersson Andersson ORS 1.0 Andersson ORS 1.0 är mer än bara en vanlig Bluetooth-högtalare. Med sin unika och realistiska sten-design kan den placeras i olika miljöer. Högtalaren smälter in diskret på uteplatsen men kan med fördel också placeras mer centralt med sin uppseendeväckande och unika form. Skulle du råka lämna högtalaren ute i regnet är det inga problem - den är vattentålig och klarar rejäla ösregn.  Högtalare med grymt bra ljud Med en vikt på drygt två kilo och en höjd på nästan 30 centimeter är högtalaren en stadig pjäs som med sina fem watt levererar ett riktigt bra ljud. Volymen styr du smidigt via den telefon eller surfplatta som du kopplar till högtalaren. Du ansluter i första hand via Bluetooth, men med en standard 3,5 mm AUX-anslutning har du även möjlighet att koppla in en ljudkälla som saknar Bluetooth. Den AUX-kabel som krävs för detta medföljer i kartongen. Vattentålig högtalare som klarar regn Andersson ORS 1.0 är designad för att användas utomhus. Högtalarens IPX4-certifiering innebär att den klarar av att lämnas ute i regnet. Certifieringen gör också att den klarar av andra våta miljöer, som badrummet och poolkanten. Undvik att doppa den i badkaret eller poolen, det mår den inte bra av. Upp till fem timmar batteritid Högtalaren drivs av ett inbyggt batteri på 1800 mAh som laddas via den medföljande USB-kabeln. Med fulladdat batteri kan du njuta av din favoritmusik i upp till fem timmar innan det är dags att ladda batteriet igen. Spelar du på maxvolym räcker batteriet för ca tre timmars spelning. En bra grej är att du kan spela musik samtidigt som du laddar högtalaren. Utomhushögtalare 5 1 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Utomhushögtalare