Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentåliga, flexibla inom- och utomhushögtalare

Andersson ORS 2.1

  Art.nr: 238234
  • 60 Watt max uteffekt
  • Vattentålig: IPX5-klassificerad
  • Frekvensomfång: 60 - 20 000 Hz
  • Kan placeras stående eller liggande
  • Justerbart väggfäste medföljer
499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ORS 2.1 är ett par snygga, välljudande högtalare med den framträdande egenskapen att de är väderbeständiga så du faktiskt kan ha dom utomhus. De passar utmärkt på exempelvis uteplatsen, uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas.

Högtalarna har en maximal uteffekt på 60 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag.

Vattentålig: IPX5-klassificerad

ORS 2.1 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta.

Justerbart väggfäste medföljer

Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition.