Inom- och utomhushögtalare med trådlös subwoofer

Andersson ORS 3.5 - With Subwoofer

  Art.nr: 1007243
  • Vattentåliga: IPX-5
  • Subwoofer med upp till 10 meter räckvidd
  • Justerbar bas och diskant
  • Frekvensomfång: 60 - 20000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dessa trivsamma högtalare med trådlös subwoofer kan användas både inomhus och utomhus. Med dessa högtalare på uteplatsen, lilla företaget eller i garaget förhöjer du enkelt vistelsen med härlig skön musik som du enkelt streamar från alla Bluetooth-enheter eller kopplar in via en 3,5 mm ingång.

Kraftfullt ljud med trådlös subwoofer

En total uteffekt på 120 Watt gör att det är ett par välljudande högtalare med ett rent och klart ljud. ORS 3.5 har en trådlös subwoofer med upp till 10 meters räckvidd för att du ska få ett kraftfullare ljud. Tack vare den goda räckvidden kan du placera subwoofern där det passar dig utan att behöva ta en större hänsyn till var du väljer att monterar upp högtalarna. För att koppla ihop högtalarna och få ett bra ljud från bägge så medföljer en 10 meter kabel vilket även gör att de passar bra till större uteplatser.

Vädertålig med IPX-5 certifiering

ORS 3.5 är IPX-5 certifierade vilket betyder att de klarar regn och lite hårdare väder så att du kan ha högtalarna ute under våren, sommaren och hösten. Ska högtalarna sitta utomhus så är det fördelaktigt att de tål lite tuffare väder. 

Streaming via Bluetooth 5.0 efter lätt installation

Para ihop din kompatibla laptop eller smartphone trådlöst med dina högtalare för enklast möjliga uppspelning av musik i eller utanför hemmet, lokalen du arbetar i eller bättre ljud till dina presentationer på kontoret. Dess enkla installation kräver inte mer än att ansluta strömkabeln och sammankoppling med en högtalarkabel och du har ditt ljudsystem samlat redo för Spotify, YouTube eller andra källor till underhållning.

Justerbart väggfäste

Med ORS 3.5 får du justerbara väggfästen så att du med lätthet kan sätta upp dem på väggen och rikta dem som du önskar. Ändra ljudbilden snabbt med en enkel justering. Högtalarna kan du välja om du vill montera dom liggande eller stående. 

Mångsidig fjärrkontroll

Den medföljande fjärrkontrollen ser till att du kan sitta kvar och samtala med dina gäster men ändå ha full kontroll på ljudet så du inte behöver resa dig för att gå och höja volymen eller justera basen och diskanten.

Flertalet användningsområden för de flesta behov

1007243 Andersson Andersson ORS 3.5 - With Subwoofer Dessa trivsamma högtalare med trådlös subwoofer kan användas både inomhus och utomhus. Med dessa högtalare på uteplatsen, lilla företaget eller i garaget förhöjer du enkelt vistelsen med härlig skön musik som du enkelt streamar från alla Bluetooth-enheter eller kopplar in via en 3,5 mm ingång. Kraftfullt ljud med trådlös subwoofer En total uteffekt på 120 Watt gör att det är ett par välljudande högtalare med ett rent och klart ljud. ORS 3.5 har en trådlös subwoofer med upp till 10 meters räckvidd för att du ska få ett kraftfullare ljud. Tack vare den goda räckvidden kan du placera subwoofern där det passar dig utan att behöva ta en större hänsyn till var du väljer att monterar upp högtalarna. För att koppla ihop högtalarna och få ett bra ljud från bägge så medföljer en 10 meter kabel vilket även gör att de passar bra till större uteplatser. Vädertålig med IPX-5 certifiering ORS 3.5 är IPX-5 certifierade vilket betyder att de klarar regn och lite hårdare väder så att du kan ha högtalarna ute under våren, sommaren och hösten. Ska högtalarna sitta utomhus så är det fördelaktigt att de tål lite tuffare väder.  Streaming via Bluetooth 5.0 efter lätt installation Para ihop din kompatibla laptop eller smartphone trådlöst med dina högtalare för enklast möjliga uppspelning av musik i eller utanför hemmet, lokalen du arbetar i eller bättre ljud till dina presentationer på kontoret. Dess enkla installation kräver inte mer än att ansluta strömkabeln och sammankoppling med en högtalarkabel och du har ditt ljudsystem samlat redo för Spotify, YouTube eller andra källor till underhållning. Justerbart väggfäste Med ORS 3.5 får du justerbara väggfästen så att du med lätthet kan sätta upp dem på väggen och rikta dem som du önskar. Ändra ljudbilden snabbt med en enkel justering. Högtalarna kan du välja om du vill montera dom liggande eller stående.  Mångsidig fjärrkontroll Den medföljande fjärrkontrollen ser till att du kan sitta kvar och samtala med dina gäster men ändå ha full kontroll på ljudet så du inte behöver resa dig för att gå och höja volymen eller justera basen och diskanten. Flertalet användningsområden för de flesta behov Utomhushögtalare 2,3 9 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Utomhushögtalare