Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Passiva utomhushögtalare med grym ljudkvalitet

JBL Control X - White

  Art.nr: 230389
  • 200 Watt uteffekt
  • Kan anslutas till din befintliga receiver
  • Enkel installation
  • Perfekt ljudåtergivning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Control X är en perfekt lösning för dig som vill skapa en härligare atmosfär på uteplatsen eller vill höja stämningen på arbetsplatsen. Du får med alla monteringstillbehör och kan med en enkelinstallation installera dessa högtalare direkt till ditt befintliga system.

Perfekt för alla användningsområden

JBL Control X är en perfekt lösning för dig som vill ha musik i hemmet eller på arbetet. En vädertålig kabinett skyddar mot alla olika väderslag. Tillsammans med en kompakt design passar högtalarna in lika mycket på altanen som i garaget. 3/8-tums/16-gänga finns om du skulle vilja montera högtalaren på väggen.

Återger ett perfekt ljud

Med en stor, grafitfylld polypropylenbas får du en djup och fyllig bas som verkligen lyfter fram all musik till något mer levande. Tillsammans High Definition Imaging (HDI), en teknik med waveguide, får du en enastående ljudbild med naturligt balanserat och detaljrikt ljud.

Med guldpläterade kopplingsterminaler får du en säker och högkvalitativ anslutning till en receiver eller flerzonsförstärkare. Du kan ansluta dessa högtalare till ditt befintliga system om det klarar av att driva högtalare mellan 20-100 Watt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

230389 JBL JBL Control X - White CONTROLXWHT JBL Control X är en perfekt lösning för dig som vill skapa en härligare atmosfär på uteplatsen eller vill höja stämningen på arbetsplatsen. Du får med alla monteringstillbehör och kan med en enkelinstallation installera dessa högtalare direkt till ditt befintliga system. Perfekt för alla användningsområden JBL Control X är en perfekt lösning för dig som vill ha musik i hemmet eller på arbetet. En vädertålig kabinett skyddar mot alla olika väderslag. Tillsammans med en kompakt design passar högtalarna in lika mycket på altanen som i garaget. 3/8-tums/16-gänga finns om du skulle vilja montera högtalaren på väggen. Återger ett perfekt ljud Med en stor, grafitfylld polypropylenbas får du en djup och fyllig bas som verkligen lyfter fram all musik till något mer levande. Tillsammans High Definition Imaging (HDI), en teknik med waveguide, får du en enastående ljudbild med naturligt balanserat och detaljrikt ljud.Med guldpläterade kopplingsterminaler får du en säker och högkvalitativ anslutning till en receiver eller flerzonsförstärkare. Du kan ansluta dessa högtalare till ditt befintliga system om det klarar av att driva högtalare mellan 20-100 Watt. Utomhushögtalare 5 1 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Utomhushögtalare