Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa barnhörlurar med mikrofon

Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink

  Art.nr: 1005045
  • Upp till 10 timmar batteritid
  • Ta samtal med handsfree-funktion
  • Skydd med maxvolym på 85 dB
  • Hopfällbara för enkel förvaring
  • Lyssna på musik trådlöst

Kombinera med

Andersson BHO 1000 Kids Wireless BT - Pink
Trådlösa barnhörlurar med mikrofon

199:-


  • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHO 1000 Kids Wireless BT - Pink
Trådlösa barnhörlurar med mikrofon

199:-


  • Pris: 278:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BHO 1000 är en exakt motsvarande barnvariant av den lovordade vuxenmodellen BHO 1.0. Här är klassiska, lätta och bekväma men framförallt trådlösa barnhörlurar i snygg design som enkelt justeras för en perfekt passform och kan ge underhållning i hela 10 timmar på en laddning. 

Det finns enkla kontroller över allt som spelas upp direkt på kåpan - men även samtalshantering då det även finns headset-funktion med integrerad mikrofon. De stora högtalarelementen ger ett kraftfullt och fylligt ljud men med i barnvarianten här med volymbegränsning på 85 dB för att skydda små öron.

Bra komfort och passform

Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får man en härlig rörelsefrihet då man slipper tänka på kablar som kan komma i vägen.

Den låga vikten på 117 gram gör de försvinnande lätta och när det lyssnats klart för stunden viker man lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring.

Få kraftfullt ljud i upp till tio timmar

Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra någon besviken. Man får kraftfull bas samtidigt som man kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal - samt att man kan ha igång hörlurarna i upp till 10 timmar en laddning. Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna ifall man skulle glömma av att stänga av dem och man bara kan fortsätta lyssna precis när man vill.

Dess begränsning på maximalt 85 dB finns för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt - men de förtjänar fortfarande ett klart och kraftfullt ljud.

Ha full kontroll över samtal och musik

På öronkåpan hittar du knappar som man kan styra musik och samtal med. Här  justeras enkelt volymen, byte av ljudspår och hantering av samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng.

Det medföljer även USB-kabel för laddning och en 3,5 mm AUX kabel om man vill lyssna på musik genom denna istället för trådlöst genom Bluetooth.

1005045 1005045 Andersson Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink Kids 20 pink Andersson BHO 1000 är en exakt motsvarande barnvariant av den lovordade vuxenmodellen BHO 1.0. Här är klassiska, lätta och bekväma men framförallt trådlösa barnhörlurar i snygg design som enkelt justeras för en perfekt passform och kan ge underhållning i hela 10 timmar på en laddning.  Det finns enkla kontroller över allt som spelas upp direkt på kåpan - men även samtalshantering då det även finns headset-funktion med integrerad mikrofon. De stora högtalarelementen ger ett kraftfullt och fylligt ljud men med i barnvarianten här med volymbegränsning på 85 dB för att skydda små öron. Bra komfort och passform Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får man en härlig rörelsefrihet då man slipper tänka på kablar som kan komma i vägen. Den låga vikten på 117 gram gör de försvinnande lätta och när det lyssnats klart för stunden viker man lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring. Få kraftfullt ljud i upp till tio timmar Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra någon besviken. Man får kraftfull bas samtidigt som man kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal - samt att man kan ha igång hörlurarna i upp till 10 timmar en laddning. Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna ifall man skulle glömma av att stänga av dem och man bara kan fortsätta lyssna precis när man vill. Dess begränsning på maximalt 85 dB finns för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt - men de förtjänar fortfarande ett klart och kraftfullt ljud. Ha full kontroll över samtal och musik På öronkåpan hittar du knappar som man kan styra musik och samtal med. Här  justeras enkelt volymen, byte av ljudspår och hantering av samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng. Det medföljer även USB-kabel för laddning och en 3,5 mm AUX kabel om man vill lyssna på musik genom denna istället för trådlöst genom Bluetooth. Barnhörlurar 4,4 31 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Barnhörlurar