Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma barnhörlurar med bra effekt

Andersson KSH 2.2 - Pink

  Art.nr: 1004456
  • Mjuk och justerbar huvudbygel
  • Skydd med maxvolym av 85dB
  • Förstärkt kabel och kontakt
  • 3.5 mm splitter för flera lurar
  • Perfekt på resan och i hemmet
Färg/Variant: Rosa

49:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson KSH 2.2 är ett par färgglada hörlurar anpassade för både barnens huvud men även säkerhet. Du får inte bara enklare och lättanvända hörlurar i låg vikt för barn utan du får hörlurar med bred och utmärkt ljudåtergivning som är trivsamma att använda flera och långa stunder. Dessa hörlurar har även förstärkt kabel och kontakt för att tåla tuffare tag från era små superhjältar.

Hörlurar till barnen som både du och de vill ha dom

Att dessa är barnanpassade innebär inte att de fått snygg och färgglad design anpassade till en viss storlek. Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och ljudet har en maximal begränsning på 85 dB för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt. Bara för att det är hörlurar för barn så skall inte ljudet bli lidande och dessa lurar har en diameter på 40 mm och ett frekvensomfång på 20 Hz - 20 kHz för en dynamiskt känsla med bred ljudbild som fångar upp både höga och låga ljud för trivsam uppspelning.Använd flera hörlurar till samma ljudkälla

Utrustad med 3,5 mm anslutning passar dessa de flesta enheter för uppspelning av media som surfplattor, smartphones och laptops. Fördelen med denna modell är att det finns en split-kontakt vid änden på kabeln som tillåter att ett par extra hörlurar ansluts om exempelvis två barn inte bara vill se samma sak - utan även höra samma sak. Anslut ditt andra par med hörlurar och ljudet delas upp två vägar för dubbel glädje.

Stäng ute ljud från omgivningen

Oavsett i hemmet, bilen eller på resan stänger du inte bara ute ljud från omgivningen - du stänger även inne ljuden som begränsas till den som lyssnar. De stora mjuka kuddarna omsluter öronen med stor komfort och lyssnaren undviker både att störa eller själv bli störd lyssnandes på musik, ljudbok eller sitt favoritprogram. Det enda dessa hörlurar inte begränsar är lyssnarens med-sjungande till musik eller spontana ljudeffekter till favoritanimerat.