Trådlösa barnhörlurar med 15 meter räckvidd

JBL JR300 BT - Rocker Blue

  Art.nr: 248589
  • Flexibel och praktisk utformning
  • Mjuk och justerbar huvudbygel
  • Skydd med maxvolym av 85dB
  • Perfekt på resan och i hemmet
  • Integrerad mikrofon för samtal

Kombinera med

JBL JR300 BT - Rocker Blue
Trådlösa barnhörlurar med 15 meter räckvidd

399:-


  • Pris: 648:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

JBL JR300 BT - Rocker Blue
Trådlösa barnhörlurar med 15 meter räckvidd

399:-


  • Pris: 478:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att JBL generellt gör bra hörlurar har få gått förbi gällande kännedom. JR300 är JBL:s första serie med hörlurar producerade med inriktning just för barn. BT-modellerna medför sladdlös användning med Bluetooth, fast volymbegränsning för säkerhet men även justerbart och vadderat huvudband kan både du och barnen känna er trygga och bekväma för daglig användning.

Sladdlösa hörlurar med lång batteritid

Inte nog med att vara sladdlösa så har JR300 BT en räckvidd på hela 15 meter för obehindrade rörelser, men används lika enkelt och smidigt till surfplattor eller smartphones nära inpå som i hemmet eller bilen. Batteritiden ger obegränsad underhållning i upp till 12 timmar och laddas snabbt upp för en timmes användning på bara tio minuter.

Undertill på ena hörluren finns två knappar och tillsynes är dessa enbart för Bluetooth-parning och på- och avstängningsknapp kombinerad. Den sistnämnda ger lite extra egenskaper som möjliggör att starta eller pausa uppspelning av musik, men även ta emot eller avsluta telefonsamtal då det även finns inbyggd mikrofon. För avstängning behöver man hålla knappen intryckt lite längre och övriga funktioner endast vanlig knapptryckning.

Genomtänkt och snygg utformning, men även praktisk

Perfekt att använda till vardags men även på resan då dessa är utformade med extrem flexibilitet för att tåla hårdare tag men även kompakt och vikbar design lämpad för att enkelt kunna fällas ihop inför förvaring i väskan eller lådan. Låg vikt på 113 gram blir ingen större belastning och de kan användas i timmar om så önskas utan att känna obehag.

Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och de stora mjuka öronkuddarna vilar avlastande på öronen men är inte fullständigt omslutande så de fortfarande kan uppmärksamma ljud från omgivningen.

Perfekt för för mindre lyssnare

Ljudet har en maximal begränsning på 85 dB för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz ger ett levande ljud med bred återgivning som fångar upp både höga och låga ljud.

"Pssst... det medföljer även ark med roliga klistermärken för extra personifiering"

248589 JBL JBL JR300 BT - Rocker Blue JBLJR300BTUNO Att JBL generellt gör bra hörlurar har få gått förbi gällande kännedom. JR300 är JBL:s första serie med hörlurar producerade med inriktning just för barn. BT-modellerna medför sladdlös användning med Bluetooth, fast volymbegränsning för säkerhet men även justerbart och vadderat huvudband kan både du och barnen känna er trygga och bekväma för daglig användning. Sladdlösa hörlurar med lång batteritid Inte nog med att vara sladdlösa så har JR300 BT en räckvidd på hela 15 meter för obehindrade rörelser, men används lika enkelt och smidigt till surfplattor eller smartphones nära inpå som i hemmet eller bilen. Batteritiden ger obegränsad underhållning i upp till 12 timmar och laddas snabbt upp för en timmes användning på bara tio minuter. Undertill på ena hörluren finns två knappar och tillsynes är dessa enbart för Bluetooth-parning och på- och avstängningsknapp kombinerad. Den sistnämnda ger lite extra egenskaper som möjliggör att starta eller pausa uppspelning av musik, men även ta emot eller avsluta telefonsamtal då det även finns inbyggd mikrofon. För avstängning behöver man hålla knappen intryckt lite längre och övriga funktioner endast vanlig knapptryckning. Genomtänkt och snygg utformning, men även praktisk Perfekt att använda till vardags men även på resan då dessa är utformade med extrem flexibilitet för att tåla hårdare tag men även kompakt och vikbar design lämpad för att enkelt kunna fällas ihop inför förvaring i väskan eller lådan. Låg vikt på 113 gram blir ingen större belastning och de kan användas i timmar om så önskas utan att känna obehag. Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och de stora mjuka öronkuddarna vilar avlastande på öronen men är inte fullständigt omslutande så de fortfarande kan uppmärksamma ljud från omgivningen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Perfekt för för mindre lyssnare Ljudet har en maximal begränsning på 85 dB för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz ger ett levande ljud med bred återgivning som fångar upp både höga och låga ljud. "Pssst... det medföljer även ark med roliga klistermärken för extra personifiering" Barnhörlurar 4,4 98 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Barnhörlurar