Trevliga hörlurar anpassade för barn

JBL JR300 - Spider Red

  Art.nr: 248585
  • Flexibel och praktisk utformning
  • Mjuk och justerbar huvudbygel
  • Skydd med maxvolym av 85dB
  • Perfekt på resan och i hemmet

Kombinera med

JBL JR300 - Spider Red
Trevliga hörlurar anpassade för barn

199:-


  • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att JBL generellt gör bra hörlurar har få gått förbi gällande kännedom. JR300 är JBL:s första serie med hörlurar producerade med inriktning just för barn. Med fast volymbegränsning och en kabel till hörlurarna för säkerhet men även justerbart och vadderat huvudband kan både du och barnen känna er trygga och bekväma för daglig användning.

Genomtänkt och snygg utformning, men även praktisk

Perfekt att använda till vardags i hemmet men även på resan då dessa är utformade med extrem flexibilitet för att tåla hårdare tag men även kompakt och vikbar design lämpad för att enkelt kunna fällas ihop inför förvaring i väskan eller lådan. Låg vikt på 108 gram blir ingen större belastning och de kan användas i timmar om så önskas utan att känna obehag.

Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och de stora mjuka öronkuddarna vilar avlastande på öronen men är inte fullständigt omslutande så de fortfarande kan uppmärksamma ljud från omgivningen.

Perfekt för för mindre lyssnare

Ljudet har en maximal begränsning på 85 dB för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz ger ett levande ljud med bred återgivning som fångar upp både höga och låga ljud.

"Pssst... det medföljer även ark med roliga klistermärken för extra personifiering"

248585 JBL JBL JR300 - Spider Red JBLJR300RED Att JBL generellt gör bra hörlurar har få gått förbi gällande kännedom. JR300 är JBL:s första serie med hörlurar producerade med inriktning just för barn. Med fast volymbegränsning och en kabel till hörlurarna för säkerhet men även justerbart och vadderat huvudband kan både du och barnen känna er trygga och bekväma för daglig användning. Genomtänkt och snygg utformning, men även praktisk Perfekt att använda till vardags i hemmet men även på resan då dessa är utformade med extrem flexibilitet för att tåla hårdare tag men även kompakt och vikbar design lämpad för att enkelt kunna fällas ihop inför förvaring i väskan eller lådan. Låg vikt på 108 gram blir ingen större belastning och de kan användas i timmar om så önskas utan att känna obehag. Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och de stora mjuka öronkuddarna vilar avlastande på öronen men är inte fullständigt omslutande så de fortfarande kan uppmärksamma ljud från omgivningen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Perfekt för för mindre lyssnare Ljudet har en maximal begränsning på 85 dB för att skydda små öron så de inte oavsiktligt utsätts för högre volymnivåer än lämpligt. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz ger ett levande ljud med bred återgivning som fångar upp både höga och låga ljud. "Pssst... det medföljer även ark med roliga klistermärken för extra personifiering" Barnhörlurar 4,5 48 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Barnhörlurar