Sagolika barnhörlurar med justerbar bygel

Limited Label Kids Headphone - Princess Tiara

  Art.nr: 1004388
 • Skydd med maxvolym på 85dB
 • 1,15 meter kabel
 • Rent och välbalanserat ljud
 • Storleksanpassade för barn
 • Perfekt på resan och i hemmet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Princess Tiara är ett par lättviktshörlurar som låter barnet vara den prinsessan de förtjänar. Designen är skräddarsydd för att passa växande barn och garanterar en perfekt passform. En maxvolym på 85 dB gör att det inte blir för högt ljud för de känsliga öronen och neodymium-högtalarelementen ger rent och balanserat ljud.

Stort användningsområde

Utrustad med kabel på 1,15 meter och 3,5 mm anslutning passar hörlurarna de flesta enheter för uppspelning av media så som surfplattor, smartphones och laptops. 

Hörlurar till barnen som både du och de vill ha dom

Att dessa är barnanpassade innebär inte bara att de fått snygg design anpassade till en viss storlek. Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och ljudet har en maximal begränsning på 95 dB för att skona små öron från skadligt höga volymer. Hörlurarna har en diameter på 30 mm och ett frekvensomfång på 100 Hz - 16 kHz för en dynamiskt känsla med bred ljudbild som fångar upp både höga och låga ljud för trivsam uppspelning.

Egenskaper:

 • Impedans 32 ohm
 • Känslighet 85dB
 • Frekvensrespons 100 - 16.000 Hz
 • Kabellängd: 1,15 meter
 • Kontakt: 3,5 mm AUX
1004388 Limited Label Limited Label Kids Headphone - Princess Tiara Princess Tiara är ett par lättviktshörlurar som låter barnet vara den prinsessan de förtjänar. Designen är skräddarsydd för att passa växande barn och garanterar en perfekt passform. En maxvolym på 85 dB gör att det inte blir för högt ljud för de känsliga öronen och neodymium-högtalarelementen ger rent och balanserat ljud. Stort användningsområde Utrustad med kabel på 1,15 meter och 3,5 mm anslutning passar hörlurarna de flesta enheter för uppspelning av media så som surfplattor, smartphones och laptops.  Hörlurar till barnen som både du och de vill ha dom Att dessa är barnanpassade innebär inte bara att de fått snygg design anpassade till en viss storlek. Huvudbandet justeras enkelt för bästa passform och ljudet har en maximal begränsning på 95 dB för att skona små öron från skadligt höga volymer. Hörlurarna har en diameter på 30 mm och ett frekvensomfång på 100 Hz - 16 kHz för en dynamiskt känsla med bred ljudbild som fångar upp både höga och låga ljud för trivsam uppspelning. Egenskaper: Impedans 32 ohmKänslighet 85dBFrekvensrespons 100 - 16.000 HzKabellängd: 1,15 meterKontakt: 3,5 mm AUX Barnhörlurar 3,3 6 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Barnhörlurar