Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hopfällbara hörlurar med brusreducering

Andersson ANC 1.0

  Art.nr: 1008771
  • Upp till 15 timmars batteritid
  • Aktiv brusreducering 20dB
  • Inbyggd mikrofon
  • Hopvikbar design
  • Lyssna trådlöst med Bluetooth-anslutning
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson ANC 1.0
Hopfällbara hörlurar med brusreducering
Andersson ANC 1.0

299:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson ANC 1.0
Hopfällbara hörlurar med brusreducering
Andersson ANC 1.0

299:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ANC 1.0 ger dig en trådlös frihet, aktiv brusreducering och ett djupt ljud med en förbättrad bas. Med sin brusreducering kan du lyssna ostört på dina favoritlåtar eller podcasts vilket gör de trådlösa hörlurarna från Andersson till det perfekta valet på både resan eller kontoret. Ljudet håller en tillräckligt hög kvalitet för alla olika musikgenrer och den trådlösa anslutningen gör det både enklare och bekvämare att lyssna på dina favoritalbum. Den hopvikbara designen gör hörlurarna lätta att transportera utan risk för skador. 

Lyssna på kraftfullt ljud ostört

Njut av ett djupt ljud med en förbättrad bas som tar dig direkt till musikens centrum. Med den omslutande passformen blir din musikupplevelse bättre och du får ett kraftfullt och imponerande ljud. 

Den aktiva brusreduceringen minimerar buller och störande ljud omkring dig. Du sätter på och stänger av brusreduceringen direkt via öronkåpan med en knapp och den fungerar med både trådlös Bluetooth-anslutning och kabel-anslutning.

Trådlös anslutning

Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutningen kan du parkoppla dina trådlösa hörlurar med din telefon eller annan digital enhet för att strömma musik utan kabel. Med upp till 10 meter räckvidd behöver du heller inte ha telefonen på dig när du lyssnar. 

Musik hela dagen lång

ANC 1.0 har en imponerande batteritid på upp till 15 timmar så att du kan lyssna trådlöst och ostört hela dagen. När batteriet börjar ta slut laddar du enkelt och smidigt upp dem med den medföljande USB-kabeln.

Pausa, spela, prata

Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll på öronkåpan hanterar du både musik och samtal utan att ha mobilen nära till hands. Perfekt om du pendlar och har mobilen i fickan.

Skön komfort och flexibel design

Med stora och luftiga öronkåpor av memory foam får du inte bara en bekväm passform som formas efter ditt huvud utan också en skön och sval ljudupplevelse. Öronkåporna "andas" och håller värmen nere även under lång användning.  ANC 1.0 kan vikas ihop till en perfekt reskamrat som klarar av långa dagar på resande fot. När du lyssnat färdigt för dagen viker du ihop dina hörlurar till ett kompakt format tack vare den hopvikbara designen.