Trådlösa over-ear-hörlurar med aktiv brusreducering

Andersson ANC 2.0

  Art.nr: 1008772
 • Upp till 36 timmars batteritid
 • Kraftfullt ljud med djup bas
 • Hopvikbar design
 • Stöd för röstassistent
 • Lyssna trådlöst med Bluetooth-anslutning

Kombinera med

Andersson ANC 2.0
Trådlösa over-ear-hörlurar med aktiv brusreducering

499:-


 • Pris: 748:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson ANC 2.0
Trådlösa over-ear-hörlurar med aktiv brusreducering

499:-


 • Pris: 748:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlös frihet, aktiv brusreducering (25 dB) och ett imponerande ljud. ANC 2.0 är de perfekta hörlurarna för alla tillfällen med sin långa batteritid på upp till 36 timmar. Med brusreducering är den ett bra val på resan eller kontoret och ljudet håller tillräckligt hög kvalitet för alla olika typer av musikgenrer. Den trådlösa anslutningen gör det både enkelt och bekvämt att lyssna på din favoritmusik.

Ljudkvalitet som imponerar

Njut av klara detaljer, djup och dynamisk bas och ett brett mellanregister som lyfter fram din musik. Med den omslutande over-ear-passformen får du en bra ljudupplevelse med ett imponerande ljud. När du lyssnat färdigt på din musik viker du enkelt ihop dina hörlurar tack vare den hopvikbara designen. 

Bara du och musiken

Den aktiva brusreduceringen minimerar buller och störande ljud omkring dig. Du startar och stoppar brusreduceringen direkt via öronkåpan och den fungerar både på trådlös Bluetooth-anslutning och kabel-anslutning.

Musik för hela dagen

Glöm allt vad kablar heter. Med en Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din telefon eller annan digital enhet med dina trådlösa hörlurar för att strömma musik utan kabel. Med upp till 10 meter räckvidd behöver du inte ha telefonen på dig när du lyssnar. Den långa batteritiden på upp till 36 timmar gör att du kan njuta av din musik länge utan avbrott. När batteriet börjar ta slut laddar du enkelt dina hörlurar med den medföljande USB-kabeln.

Bekväma hörlurar

Med stora, luftiga öronkåpor av memory foam får du inte bara en perfekt passform som formas efter ditt huvud utan också en luftig och sval ljudupplevelse. Öronkåporna "andas" och håller värmen nere vilket gör att du kan lyssna på musik länge utan obehag.

Pausa, spela, prata

Med den inbyggda mikrofonen och de lättillgängliga knapparna på sidan av öronkåpan hanterar du både musik och samtal utan att ha mobilen nära till hands. Perfekt om du pendlar och har mobilen i fickan. Via en flerfunktionsknapp kan du smidigt starta upp din röstassistent.

Titta även på

(6 st)
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • Digital brusreducering 35dB
 • Kraftfullt ljud med djup bas

990:-

Titta även på

(6 st)
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • Digital brusreducering 35dB
 • Kraftfullt ljud med djup bas

990:-

1008772 Andersson Andersson ANC 2.0 Trådlös frihet, aktiv brusreducering (25 dB) och ett imponerande ljud. ANC 2.0 är de perfekta hörlurarna för alla tillfällen med sin långa batteritid på upp till 36 timmar. Med brusreducering är den ett bra val på resan eller kontoret och ljudet håller tillräckligt hög kvalitet för alla olika typer av musikgenrer. Den trådlösa anslutningen gör det både enkelt och bekvämt att lyssna på din favoritmusik. Ljudkvalitet som imponerar Njut av klara detaljer, djup och dynamisk bas och ett brett mellanregister som lyfter fram din musik. Med den omslutande over-ear-passformen får du en bra ljudupplevelse med ett imponerande ljud. När du lyssnat färdigt på din musik viker du enkelt ihop dina hörlurar tack vare den hopvikbara designen.  Bara du och musiken Den aktiva brusreduceringen minimerar buller och störande ljud omkring dig. Du startar och stoppar brusreduceringen direkt via öronkåpan och den fungerar både på trådlös Bluetooth-anslutning och kabel-anslutning. Musik för hela dagen Glöm allt vad kablar heter. Med en Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din telefon eller annan digital enhet med dina trådlösa hörlurar för att strömma musik utan kabel. Med upp till 10 meter räckvidd behöver du inte ha telefonen på dig när du lyssnar. Den långa batteritiden på upp till 36 timmar gör att du kan njuta av din musik länge utan avbrott. När batteriet börjar ta slut laddar du enkelt dina hörlurar med den medföljande USB-kabeln. Bekväma hörlurar Med stora, luftiga öronkåpor av memory foam får du inte bara en perfekt passform som formas efter ditt huvud utan också en luftig och sval ljudupplevelse. Öronkåporna "andas" och håller värmen nere vilket gör att du kan lyssna på musik länge utan obehag. Pausa, spela, prata Med den inbyggda mikrofonen och de lättillgängliga knapparna på sidan av öronkåpan hanterar du både musik och samtal utan att ha mobilen nära till hands. Perfekt om du pendlar och har mobilen i fickan. Via en flerfunktionsknapp kan du smidigt starta upp din röstassistent. Brusreducerande hörlurar 3,8 6 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Brusreducerande hörlurar