Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Det bästa från Bose. Nu ännu bättre.

Bose QuietComfort 35 II - Black

  Art.nr: 249309
 • Brusreducering i världsklass
 • Bluetooth® och NFC-ihop-parning med röstanvisningar
 • Tre brusreduceringsnivåer
 • Tillgång till telefonens virtuella assistent
 • Balanserat ljud oavsett volym
 • Max 6 per kund

Kombinera med

Bose Bose® QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar
Det bästa från Bose. Nu ännu bättre.

2 490:-


 • Pris: 2 589:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Bose Bose® QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar
Det bästa från Bose. Nu ännu bättre.

2 490:-


 • Pris: 2 539:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar har förstklassig brusreducering. Och nu i ännu bättre tappning med en åtgärdsknapp som låter dig välja mellan tre olika brusreduceringsnivåer. Flerfunktionsknappen ger dig tillgång till telefonens virtuella standardassistent, t.ex. Siri. Du slipper trassliga sladdar och kan enkelt ansluta till dina enheter med Bluetooth®- och NFC-ihop-parning och smidiga röstanvisningar. Volymoptimerad EQ ger balanserat ljud, oavsett volym, samtidigt som ett brus-avvisande system med dubbla mikrofoner ger klarare samtalsljud även i blåsiga eller bullriga miljöer. 

QC®35 II-hörlurarna ger upp till 20 timmars trådlös speltid per fulladdning och förstklassiga material som gör att hörlurarna sitter bekvämt hela dagen. Och med Bose® Connect-appen kan du hantera dina enheter, komma åt huvudfunktioner och få tillgång till kommande uppdateringar. Håller batteriet på att ta slut? Koppla in den medföljande kabeln och fortsätt spela.


FAQ

Vad är det för skillnad på QuietComfort 35 trådlösa hörlurar och QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?
QuietComfort 35 II-hörlurarna har samma oöverträffade kombination av hyllade brusreduceringsteknik, trådlös frihet, ljudprestanda, dubbla mikrofoner och 20-timmars batteritid som QuietComfort 35-hörlurarna. Men QuietComfort 35 II-hörlurarna har även en ny åtgärdsknapp på vänster öronkåpa. Åtgärdsknappen ger dig direktåtkomst till Google Assistant i de länder och på de språk som Google Assistant finns tillgängligt. I länder där Google Assistant inte finns tillgängligt kan du snabbt växla mellan tre olika ANR-inställningar för bästa möjliga prestanda var du än är.

Vad är TriPort akustisk hörlursstruktur?
Externa portar i den patenterade akustiska TriPort-hörlursstrukturen används för att ventilera öronkåporna och för att höja den akustiska volymen på ett effektivt sätt, utan att göra öronkåporna större. Resultatet är mindre, lättare och bekvämare hörlurar med bättre ljud och aktiv brusreducering. Den akustiska TriPort -hörlursstrukturen används i alla våra hörlurar och headset som är ämnade för konsumenter.

Hur uppnås den totala brusreduceringen i QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?
QuietComfort 35 II-hörlurarna har både aktiva och passiva tekniker för brusreducering. De har en avancerad, patenterad elektronisk metod för aktiv brusreducering som går ut på att mikrofoner placeras både inuti och utanför kåporna. Det elektroniska systemet känner av ljudet i nästan alla miljöer. Det mäter, jämför och reagerar – sekund för sekund – för att producera en motsatt blockeringssignal. Den passiva brusreduceringen uppnås genom en kombination av akustisk design och speciella akustiska material till kåpor och kuddar.

Kan man ta samtal med QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?
Ja. QuietComfort 35 II-hörlurarna har ett system med dubbla mikrofoner så att du kan använda dem under samtal när de är anslutna till en smarttelefon som stödjer Bluetooth® HFP (hands-free-profil). Förutom traditionella samtal fungerar hörlurarna med flera appar som använder VoIP (Voice over Internet Protocol), som Skype eller Facetime. Systemet med dubbla mikrofoner reducerar blåst och bakgrundsljud så att du får en enastående upplevelse när du lyssnar, medan sidotons-tekniken gör att du hör din egen röst så att den låter naturlig under samtal. QuietComfort 35 II-hörlurarna stödjer även HD Voice.

Hur parar jag ihop QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar med en mobil enhet?
Om du har en telefon med NFC-funktion sätter du bara på hörlurarna genom att föra trestegsströmbrytaren till mellanläget. Sedan knackar du lätt telefonens baksida mot den högra öronkåpans framsida där NFC-logon sitter och följer röstanvisningen för att godkänna anslutningen. Om du inte har en telefon med NFC-funktion kontrollerar du att hörlurarna är på genom att föra trestegsströmbrytaren till mellanläget. Tryck sedan på trestegsströmbrytaren till Bluetooth-ikonen tills Bluetooth-lampan blinkar blått eller tills det röststyrda användargränssnittet ger ytterligare anvisningar. Följ anvisningarna i smarttelefonens Bluetooth-meny för att ansluta hörlurarna. När anslutningen är klar lyser Bluetooth-lampan med ett vitt sken.

Kan QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar vara anslutna till två mobila enheter samtidigt?
Ja. Tack vare flerpunktsteknik kan de trådlösa QC 35 II-hörlurarna anslutas till två enheter samtidigt, till exempel en iPad och en smarttelefon. Om telefonen ringer medan du tittar på en film på en ansluten iPad, kommer hörlurarna automatiskt att pausa videon medan kunden besvarar samtalet. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till filmen på iPad-enheten.

Vilken räckvidd har QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?
QuietComfort 35 II-hörlurarna har en räckvidd på 9 meter från källenheten. Man kan säga att räckvidden är det rum som användaren befinner sig i och rummet bredvid. Räckvidden kan minska av fysiska hinder, som väggar och dörrar, eller av störningar från andra elektroniska enheter. Om det är störningar i Bluetooth®-anslutningen hörs sprakande eller knaster. Gå i så fall bort en bit från den trådlösa routern eller mikrovågsugnen och se till att hörlurarna är närmare Bluetooth-enheten.

Hur laddar jag QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?
Det går att ladda QuietComfort 35 II-hörlurarna med den medföljande USB-kabeln genom att ansluta dem till en USB-port på en dator eller i en väggladdare (säljs separat). Vänta i upp till 2,25 timmar tills hörlurarna är fulladdade. När de är fulladdade lyser batteriets indikatorlampa grön. Har du inte  tid att ladda batteriet fullt kan du snabb-ladda batteriet i 15 minuter och få upp till 2,5 timmars speltid.

Hur länge räcker batteriet?
QuietComfort 35 II-hörlurarna har ett laddningsbart litiumjonbatteri som räcker i upp till 20 timmar när hörlurarna används trådlöst och upp till 40 timmar med sladd.

Kan jag ladda QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar via en dator?
Ja. QuietComfort 35 II-hörlurarna har en USB-kabel som kan användas för att ladda hörlurarna via en  dator. Tänk på att datorn måste vara på och aktiverad för att det ska gå att ladda via USB.

Vad är knapparna på baksidan av höger hörlur till för?
Den större knappen i mitten kallas flerfunktionsknappen. Den används till att spela/pausa och annan spårstyrning för video och musik, besvara och avsluta samtal samt för röstkommandon med t.ex. Siri eller röstuppringning. På vardera sidan av flerfunktionsknappen sitter plus/minus-knapparna för volym. Med dem kan du enkelt ställa in volymen genom att trycka uppåt eller nedåt.


Siri är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Ordet Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och Bose Corporation använder detta under licens.

Google Assistant är ett varumärke som tillhör Google, Inc. 

249309 249309 Bose Bose QuietComfort 35 II - Black 789564-0010 QuietComfort® 35 II trådlösa hörlurar har förstklassig brusreducering. Och nu i ännu bättre tappning med en åtgärdsknapp som låter dig välja mellan tre olika brusreduceringsnivåer. Flerfunktionsknappen ger dig tillgång till telefonens virtuella standardassistent, t.ex. Siri. Du slipper trassliga sladdar och kan enkelt ansluta till dina enheter med Bluetooth®- och NFC-ihop-parning och smidiga röstanvisningar. Volymoptimerad EQ ger balanserat ljud, oavsett volym, samtidigt som ett brus-avvisande system med dubbla mikrofoner ger klarare samtalsljud även i blåsiga eller bullriga miljöer.  QC®35 II-hörlurarna ger upp till 20 timmars trådlös speltid per fulladdning och förstklassiga material som gör att hörlurarna sitter bekvämt hela dagen. Och med Bose® Connect-appen kan du hantera dina enheter, komma åt huvudfunktioner och få tillgång till kommande uppdateringar. Håller batteriet på att ta slut? Koppla in den medföljande kabeln och fortsätt spela. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> FAQ Vad är det för skillnad på QuietComfort 35 trådlösa hörlurar och QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?QuietComfort 35 II-hörlurarna har samma oöverträffade kombination av hyllade brusreduceringsteknik, trådlös frihet, ljudprestanda, dubbla mikrofoner och 20-timmars batteritid som QuietComfort 35-hörlurarna. Men QuietComfort 35 II-hörlurarna har även en ny åtgärdsknapp på vänster öronkåpa. Åtgärdsknappen ger dig direktåtkomst till Google Assistant i de länder och på de språk som Google Assistant finns tillgängligt. I länder där Google Assistant inte finns tillgängligt kan du snabbt växla mellan tre olika ANR-inställningar för bästa möjliga prestanda var du än är. Vad är TriPort akustisk hörlursstruktur?Externa portar i den patenterade akustiska TriPort-hörlursstrukturen används för att ventilera öronkåporna och för att höja den akustiska volymen på ett effektivt sätt, utan att göra öronkåporna större. Resultatet är mindre, lättare och bekvämare hörlurar med bättre ljud och aktiv brusreducering. Den akustiska TriPort -hörlursstrukturen används i alla våra hörlurar och headset som är ämnade för konsumenter. Hur uppnås den totala brusreduceringen i QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?QuietComfort 35 II-hörlurarna har både aktiva och passiva tekniker för brusreducering. De har en avancerad, patenterad elektronisk metod för aktiv brusreducering som går ut på att mikrofoner placeras både inuti och utanför kåporna. Det elektroniska systemet känner av ljudet i nästan alla miljöer. Det mäter, jämför och reagerar – sekund för sekund – för att producera en motsatt blockeringssignal. Den passiva brusreduceringen uppnås genom en kombination av akustisk design och speciella akustiska material till kåpor och kuddar. Kan man ta samtal med QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?Ja. QuietComfort 35 II-hörlurarna har ett system med dubbla mikrofoner så att du kan använda dem under samtal när de är anslutna till en smarttelefon som stödjer Bluetooth® HFP (hands-free-profil). Förutom traditionella samtal fungerar hörlurarna med flera appar som använder VoIP (Voice over Internet Protocol), som Skype eller Facetime. Systemet med dubbla mikrofoner reducerar blåst och bakgrundsljud så att du får en enastående upplevelse när du lyssnar, medan sidotons-tekniken gör att du hör din egen röst så att den låter naturlig under samtal. QuietComfort 35 II-hörlurarna stödjer även HD Voice. Hur parar jag ihop QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar med en mobil enhet?Om du har en telefon med NFC-funktion sätter du bara på hörlurarna genom att föra trestegsströmbrytaren till mellanläget. Sedan knackar du lätt telefonens baksida mot den högra öronkåpans framsida där NFC-logon sitter och följer röstanvisningen för att godkänna anslutningen. Om du inte har en telefon med NFC-funktion kontrollerar du att hörlurarna är på genom att föra trestegsströmbrytaren till mellanläget. Tryck sedan på trestegsströmbrytaren till Bluetooth-ikonen tills Bluetooth-lampan blinkar blått eller tills det röststyrda användargränssnittet ger ytterligare anvisningar. Följ anvisningarna i smarttelefonens Bluetooth-meny för att ansluta hörlurarna. När anslutningen är klar lyser Bluetooth-lampan med ett vitt sken. Kan QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar vara anslutna till två mobila enheter samtidigt?Ja. Tack vare flerpunktsteknik kan de trådlösa QC 35 II-hörlurarna anslutas till två enheter samtidigt, till exempel en iPad och en smarttelefon. Om telefonen ringer medan du tittar på en film på en ansluten iPad, kommer hörlurarna automatiskt att pausa videon medan kunden besvarar samtalet. När samtalet är slut växlar hörlurarna tillbaka till filmen på iPad-enheten. Vilken räckvidd har QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?QuietComfort 35 II-hörlurarna har en räckvidd på 9 meter från källenheten. Man kan säga att räckvidden är det rum som användaren befinner sig i och rummet bredvid. Räckvidden kan minska av fysiska hinder, som väggar och dörrar, eller av störningar från andra elektroniska enheter. Om det är störningar i Bluetooth®-anslutningen hörs sprakande eller knaster. Gå i så fall bort en bit från den trådlösa routern eller mikrovågsugnen och se till att hörlurarna är närmare Bluetooth-enheten. Hur laddar jag QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar?Det går att ladda QuietComfort 35 II-hörlurarna med den medföljande USB-kabeln genom att ansluta dem till en USB-port på en dator eller i en väggladdare (säljs separat). Vänta i upp till 2,25 timmar tills hörlurarna är fulladdade. När de är fulladdade lyser batteriets indikatorlampa grön. Har du inte  tid att ladda batteriet fullt kan du snabb-ladda batteriet i 15 minuter och få upp till 2,5 timmars speltid. Hur länge räcker batteriet?QuietComfort 35 II-hörlurarna har ett laddningsbart litiumjonbatteri som räcker i upp till 20 timmar när hörlurarna används trådlöst och upp till 40 timmar med sladd. Kan jag ladda QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar via en dator?Ja. QuietComfort 35 II-hörlurarna har en USB-kabel som kan användas för att ladda hörlurarna via en  dator. Tänk på att datorn måste vara på och aktiverad för att det ska gå att ladda via USB. Vad är knapparna på baksidan av höger hörlur till för?Den större knappen i mitten kallas flerfunktionsknappen. Den används till att spela/pausa och annan spårstyrning för video och musik, besvara och avsluta samtal samt för röstkommandon med t.ex. Siri eller röstuppringning. På vardera sidan av flerfunktionsknappen sitter plus/minus-knapparna för volym. Med dem kan du enkelt ställa in volymen genom att trycka uppåt eller nedåt. Siri är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Ordet Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc., och Bose Corporation använder detta under licens. Google Assistant är ett varumärke som tillhör Google, Inc.  Brusreducerande hörlurar 3,5 251 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Brusreducerande hörlurar