Trådlösa over-ear hörlurar med överlägset ljud

Sennheiser Momentum 3 Wireless - Black

  Art.nr: 1009450
 • Aktiv brusreducering
 • Automatisk parkoppling
 • Auto On/Off och Smart Pause
 • Funktion för transparent hörsel
 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth

Kombinera med

Sennheiser Momentum Wireless - Black
Trådlösa over-ear hörlurar med överlägset ljud

3 390:-


 • Pris: 3 639:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sennheiser Momentum Wireless - Black
Trådlösa over-ear hörlurar med överlägset ljud

3 390:-


 • Pris: 3 739:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya Momentum 3 Wireless är det senaste tillskottet bland Sennheisers premiummodeller. Du får ett överlägset ljud byggd av en banbrytande teknik med en modern och estetisk design. Med funktioner för aktiv brusreducering och transparent hörsel tar du kontroll över världens alla ljud och oljud runt omkring dig. Momentum Wireless återger ett fantastiskt balanserat djup och precision i ljudet som påminner om studiokvalitet. 

Nya hörlurarna

Missa aldrig en ton

Sennheisers nya trådlösa over-ear hörlurar Momentum Wireless är skapad för finsmakaren inom musik. Det är ett par intelligenta hörlurar med intuitiva kontroller som Auto On/Off och Smart Pause. Med dessa funktioner kan du svara på samtal samtidigt som du får omedelbar tillgång till din musik men även resten av omgivningen runt omkring dig, utan att missa en ton. Med ett enkelt och intuitivt gränssnitt med tre knappar kan du växla mellan din musik och ringa samtal på ett ögonblick. Hörlurarna Momentum Wireless är alltid redo.

Styr med röstkommando

Momentum Wireless kan sammankopplad med din smartphone låta dig ta kontroll med Siri alternativt Google Assistant med din kompatibla telefon. Få snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig genom en enkel knapptryckning.

Ta kontroll över omgivningens ljud 

Funktionerna för aktiv brusreducering och transparent hörsel gör att du kan uppleva världens alla ljud på dina egna villkor. Den aktiva brusreduceringen känner igen bullret och skickar ut en motsatt signal - en negativ mot den positiva -  och neutraliserar bullret på detta sätt så att det inte stör dina bästa låtar. Genom den fria appen Sennheiser Smart Control kan du aktivera eller stänga av "Transparent Hearing" då hörlurarna har integrerad mikrofon och kan, om du önskar, släppa in ljud från din omgivning för ökad säkerhet i exempelvis stadsmiljö. I appen kan du välja mellan tre olika inställningar för transparent hörsel. Med Sennheiser Smart Control-appen har du dessutom möjligheten att välja mellan tre olika brusreduceringslägen och en inbyggd equalizer. 

Perfekt resesällskap

Hörlurarna Sennheiser Momentum Wireless har en huvudrem i äkta läder och öronkåpor av hög kvalitet. De vadderade kåporna ger även en bra komfort för dig som gillar att lyssna länge på dina favoritlåtar. De robusta matta stålbyglarna och de slitstarka höljena gör hörlurarna till en hållbar följeslagaren för den aktiva lyssnaren som ofta är på resande fot.

I förpackningen:

 • MOMENTUM hörlurar
 • Förvaringsväska
 • USB-C laddningskabel
 • USB-C till A adapter
 • Analog kabel
1009450 Sennheiser Sennheiser Momentum 3 Wireless - Black 508234 Nya Momentum 3 Wireless är det senaste tillskottet bland Sennheisers premiummodeller. Du får ett överlägset ljud byggd av en banbrytande teknik med en modern och estetisk design. Med funktioner för aktiv brusreducering och transparent hörsel tar du kontroll över världens alla ljud och oljud runt omkring dig. Momentum Wireless återger ett fantastiskt balanserat djup och precision i ljudet som påminner om studiokvalitet.  Missa aldrig en ton Sennheisers nya trådlösa over-ear hörlurar Momentum Wireless är skapad för finsmakaren inom musik. Det är ett par intelligenta hörlurar med intuitiva kontroller som Auto On/Off och Smart Pause. Med dessa funktioner kan du svara på samtal samtidigt som du får omedelbar tillgång till din musik men även resten av omgivningen runt omkring dig, utan att missa en ton. Med ett enkelt och intuitivt gränssnitt med tre knappar kan du växla mellan din musik och ringa samtal på ett ögonblick. Hörlurarna Momentum Wireless är alltid redo. Styr med röstkommando Momentum Wireless kan sammankopplad med din smartphone låta dig ta kontroll med Siri alternativt Google Assistant med din kompatibla telefon. Få snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig genom en enkel knapptryckning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ta kontroll över omgivningens ljud  Funktionerna för aktiv brusreducering och transparent hörsel gör att du kan uppleva världens alla ljud på dina egna villkor. Den aktiva brusreduceringen känner igen bullret och skickar ut en motsatt signal - en negativ mot den positiva -  och neutraliserar bullret på detta sätt så att det inte stör dina bästa låtar. Genom den fria appen Sennheiser Smart Control kan du aktivera eller stänga av "Transparent Hearing" då hörlurarna har integrerad mikrofon och kan, om du önskar, släppa in ljud från din omgivning för ökad säkerhet i exempelvis stadsmiljö. I appen kan du välja mellan tre olika inställningar för transparent hörsel. Med Sennheiser Smart Control-appen har du dessutom möjligheten att välja mellan tre olika brusreduceringslägen och en inbyggd equalizer.  Perfekt resesällskap Hörlurarna Sennheiser Momentum Wireless har en huvudrem i äkta läder och öronkåpor av hög kvalitet. De vadderade kåporna ger även en bra komfort för dig som gillar att lyssna länge på dina favoritlåtar. De robusta matta stålbyglarna och de slitstarka höljena gör hörlurarna till en hållbar följeslagaren för den aktiva lyssnaren som ofta är på resande fot. I förpackningen: MOMENTUM hörlurarFörvaringsväskaUSB-C laddningskabelUSB-C till A adapterAnalog kabel Brusreducerande hörlurar 5 2 3390 SEK 3390 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Brusreducerande hörlurar