Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiva, trådlösa hörlurar med otrolig ljudkvalitet

Sennheiser PXC 550 II

  Art.nr: 1012540
 • Upp till 30 timmars batteritid
 • Automatic Noise Cancelling
 • Roterbara kåpor
 • Smart Pause autopilot
 • Stöd för Alexa, Siri och Google Assistant

Kombinera med

Sennheiser PXC 550 II
Exklusiva, trådlösa hörlurar med otrolig ljudkvalitet

3 490:-


 • Pris: 3 839:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sennheiser PXC 550 II
Exklusiva, trådlösa hörlurar med otrolig ljudkvalitet

3 490:-


 • Pris: 3 689:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av ett otroligt ljud på din resa. Sennheiser PXC 550 II är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med ergonomisk design och oöverträffad ljudkvalitet som har skapats för dig som reser ofta. Med både Adaptive Noise Cancellation och Automatic Noise Cancelling i dina trådlösa hörlurar kan du njuta av din musik helt ostört. Med en batteritid på upp till 30 timmar hinner du både lyssna på musik, ta samtal och prata med din röstassistent innan det är dags för laddning igen.

Lämna bruset utanför 

Med både Adaptive Noise Cancellation och Automatic Noise Cancelling i Sennheiser PXC 550 II dämpas det oönskade bakgrundsljudet på bästa sätt. Adaptive Noise Cancellation är en smart brusreducering som automatiskt anpassar sig till omgivningen. Automatic Noise Cancelling är en uppsättning med tre mikrofoner som tar bort störande bakgrundsljud för att du ska kunna få ett klart talljud i alla dina samtal eller röstkommandon.

Sennheiser PXC 550-II med stöd för röstassistent

Din personliga reseassistent

På sidan av dina Sennheiser hörlurar finner du en knapp för röstassistent. Ett enkelt tryck på Voice Assistant Button ger dig kontroll och uppkoppling mot assistenter som Alexa, Siri och Google Assistant. De tre inbyggda mikrofonerna ser till att dina röstkommandon är klara och tydliga för full förståelse mellan dig och din röstassistent. 

Sennheiser PXC 550-II med smart pause funktion

Smart Pause autopilot

Smart Pause är en funktion från Sennheiser som gör att dina hörlurar anpassar sig efter dina rörelser med automatisk avstängning och paus av ditt ljud. Dina trådlösa  PXC 550 II går sedan igång automatiskt och kopplar upp sig via Bluetooth när de viks ut, så att du kan fortsätta lyssna på din musik eller ljudbok där du slutade.

Sennheiser PXC 550 II med roterande kåpor

Ergonomisk design och lång batteritid

Sennheiser PXC 550 II har en ergonomisk design som är snäll mot dina öron och ditt huvud timme efter timme. De roterande kåpor gör att du kan justera dina trådlösa over-ear hörlurar efter din huvudform och underlättar även vid packning av dina PXC 550 II. Med en batteritid på upp till 30 timmar hinner du åka på en riktigt lång resa innan det är dags för en ny laddning. 

I förpackningen:

 • PXC 550-II-hörlurar
 • Bärväska
 • USB-laddningskabel (Micro till A)
 • Audiokabel
 • Flygplansadapter
 • Snabbstarts- och säkerhetsguide
1012540 1012540 Sennheiser Sennheiser PXC 550 II 508337 Njut av ett otroligt ljud på din resa. Sennheiser PXC 550 II är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med ergonomisk design och oöverträffad ljudkvalitet som har skapats för dig som reser ofta. Med både Adaptive Noise Cancellation och Automatic Noise Cancelling i dina trådlösa hörlurar kan du njuta av din musik helt ostört. Med en batteritid på upp till 30 timmar hinner du både lyssna på musik, ta samtal och prata med din röstassistent innan det är dags för laddning igen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lämna bruset utanför  Med både Adaptive Noise Cancellation och Automatic Noise Cancelling i Sennheiser PXC 550 II dämpas det oönskade bakgrundsljudet på bästa sätt. Adaptive Noise Cancellation är en smart brusreducering som automatiskt anpassar sig till omgivningen. Automatic Noise Cancelling är en uppsättning med tre mikrofoner som tar bort störande bakgrundsljud för att du ska kunna få ett klart talljud i alla dina samtal eller röstkommandon. Din personliga reseassistent På sidan av dina Sennheiser hörlurar finner du en knapp för röstassistent. Ett enkelt tryck på Voice Assistant Button ger dig kontroll och uppkoppling mot assistenter som Alexa, Siri och Google Assistant. De tre inbyggda mikrofonerna ser till att dina röstkommandon är klara och tydliga för full förståelse mellan dig och din röstassistent.  Smart Pause autopilot Smart Pause är en funktion från Sennheiser som gör att dina hörlurar anpassar sig efter dina rörelser med automatisk avstängning och paus av ditt ljud. Dina trådlösa  PXC 550 II går sedan igång automatiskt och kopplar upp sig via Bluetooth när de viks ut, så att du kan fortsätta lyssna på din musik eller ljudbok där du slutade. Ergonomisk design och lång batteritid Sennheiser PXC 550 II har en ergonomisk design som är snäll mot dina öron och ditt huvud timme efter timme. De roterande kåpor gör att du kan justera dina trådlösa over-ear hörlurar efter din huvudform och underlättar även vid packning av dina PXC 550 II. Med en batteritid på upp till 30 timmar hinner du åka på en riktigt lång resa innan det är dags för en ny laddning.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I förpackningen: PXC 550-II-hörlurarBärväskaUSB-laddningskabel (Micro till A)AudiokabelFlygplansadapterSnabbstarts- och säkerhetsguide Brusreducerande hörlurar 4 1 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Brusreducerande hörlurar