Trådlösa hörlurar med brusreducering

Sennheiser PXC 550

  Art.nr: 239295
  • Adaptiv brusreducering stänger ute oljud
  • Brusreducerande mikrofon för samtal
  • Trådlös frihet med Bluetooth
  • Perfekt komfort och passform

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skapa ditt egna soundtrack för hela dagen! PXC 550 från Sennheiser är en trådlös hörlurar utan kompromisser när det kommer till ljudupplevelse. Du får ett djupt, skrapt och kraftfullt ljud som fungerar utmärkt med alla musikgenrer - det väcker helt enkelt ditt favoritalbum till liv.

Bara du och musiken

Ute är det fullt av buller. Med PXC 550 får du en adaptiv brusreducering, NoiseGard Hybrid, som stänger ute allt oljud och låter dig fokusera på musiken. Med en batteritid på hela 30 timmar kan du vara på resande fot länge utan att behöva ladda upp batteriet.

Enkelt och tydligt

Med oöverträffad taltydlighet för både personliga- och affärssamtal. Den inbyggda mikrofonen filterar bort allt omgivande buller och ser till din röst blir klar och tydlig i andra änden. För enkel styrning av både musik och samtal har öronkåporna fått både fjärrkontroll och volymkontroll. Från samma fjärrkontroll kan du också kontrollera din inbyggda röststyrning, till exempel Siri för iPhone.

Trådlös frihet med Bluetooth

Det bästa med PXC 550 är friheten. Med den långa batteritiden kan du röra dig fritt hela dagen utan att besväras av kablar som är i vägen. Anslutningen är en barnlek, speciellt med NFC, som gör att du bara behöver hålla hörlurarna över den NFC-aktiverade enheten. Om batteriet mot förmodan skulle ta slut kan du alltid använda en vanlig stereokabel (3,5 mm) för att lyssna. Och du laddar självklart upp den uppladdningsbara batteriet med en USB-kabel som medföljer.

Vilar varsamt på huvudet

Som ett av de lättaste hörlurarna på marknaden är dessa verkligen bekväma att bära, både på huvudet och i väskan. För att garantera bästa möjliga passform kan du självklart justera storlek efter just dina önskemål.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

239295 Sennheiser Sennheiser PXC 550 506514 Skapa ditt egna soundtrack för hela dagen! PXC 550 från Sennheiser är en trådlös hörlurar utan kompromisser när det kommer till ljudupplevelse. Du får ett djupt, skrapt och kraftfullt ljud som fungerar utmärkt med alla musikgenrer - det väcker helt enkelt ditt favoritalbum till liv. Bara du och musiken Ute är det fullt av buller. Med PXC 550 får du en adaptiv brusreducering, NoiseGard Hybrid, som stänger ute allt oljud och låter dig fokusera på musiken. Med en batteritid på hela 30 timmar kan du vara på resande fot länge utan att behöva ladda upp batteriet. Enkelt och tydligt Med oöverträffad taltydlighet för både personliga- och affärssamtal. Den inbyggda mikrofonen filterar bort allt omgivande buller och ser till din röst blir klar och tydlig i andra änden. För enkel styrning av både musik och samtal har öronkåporna fått både fjärrkontroll och volymkontroll. Från samma fjärrkontroll kan du också kontrollera din inbyggda röststyrning, till exempel Siri för iPhone. Trådlös frihet med Bluetooth Det bästa med PXC 550 är friheten. Med den långa batteritiden kan du röra dig fritt hela dagen utan att besväras av kablar som är i vägen. Anslutningen är en barnlek, speciellt med NFC, som gör att du bara behöver hålla hörlurarna över den NFC-aktiverade enheten. Om batteriet mot förmodan skulle ta slut kan du alltid använda en vanlig stereokabel (3,5 mm) för att lyssna. Och du laddar självklart upp den uppladdningsbara batteriet med en USB-kabel som medföljer. Vilar varsamt på huvudet Som ett av de lättaste hörlurarna på marknaden är dessa verkligen bekväma att bära, både på huvudet och i väskan. För att garantera bästa möjliga passform kan du självklart justera storlek efter just dina önskemål. Brusreducerande hörlurar 4,3 9 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Brusreducerande hörlurar