Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Brusreducerande trådlösa hörlurar med premiumljud

Sony WH-1000XM4 - Silver

  Art.nr: 1013566
  • 30 timmars batteritid
  • Around-ear stil
  • Optimerad för Alexa och Google Assistant
  • Med inbyggd mikrofon för telefonsamtal
  • Kan kopplas ihop med två Bluetooth-enheter samtidigt
3 290:-

Delbetala från 313:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Sony WH-1000XM4 - Silver
Brusreducerande trådlösa hörlurar med premiumljud
Sony WH-1000XM4 - Silver

3 290:-

Andersson Lightning Cable 3in1 1,5m Black 2.4A

199:-


  • Pris: 3 489:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Sony WH-1000XM4 - Silver
Brusreducerande trådlösa hörlurar med premiumljud
Sony WH-1000XM4 - Silver

3 290:-

Andersson Wall charger 18 W 1-Port 3A QC 3.0 White

99:-


  • Pris: 3 389:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Äntligen är dem här. Sony WH-1000XM4 är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med Sonys bästa brusreducering någonsin. De trådlösa hörlurarna stänger ute ännu fler ljud än tidigare och låter dig njuta av ett riktigt premiumljud för en otrolig lyssningsupplevelse. Med en rejäl batteritid på upp till 30 timmar och möjlighet till snabb uppladdning får du alltid tillgång till din musik. Sony WH-1000XM4 är efterföljaren till den populära WH-1000XM3.

LJud&Bild utser Sony WH-1000XM4 till årets bästa hörlur

Årets bästa brusreducerande hörlur Premium

"Eftersom inga konkurrenter har kunnat konkurrera med Sonys brusreducering var det Sony själva som tog det till en ny nivå. Så vad mer kan vi säga än 'löp och köp'?".

Läs hela testet här

Ljud&Bild rekommenderar Sony WH-1000XM4

Ljud & Bild rekommenderar

"Den nya kungen av brusreducering" tycker Ljud & Bild som nyligen testat Sonys WH-1000XM4. "Världens bästa brusdämpare har fått sin arvinge, och den nya är bättre på alla sätt. Oavsett vilken typ av musik jag lyssnar på så upplever jag ljudet som bättre." 

Läs hela testet här

What Hi-Fi har testat Sony WH-1000XM4

What Hi-Fi?

What Hi-Fi har testat Sony WH-1000XM4 och gett dem 5 av 5 stjärnor. Samtliga testade områden, ljud, komfort och design, har fått högsta betyg.  

Läs hela testet här

M3 rekommenderar Sony WH-1000XM4

M3 rekommenderar

M3 har testat Sony WH-1000XM4 och anser att hörlurarna infriar deras förväntningar. "Efter ett par år i den absoluta toppen kommer nu uppföljaren WH-1000XM4, och det med besked. När det gäller aktiv brusreducering finns det inga bättre hörlurar just nu!"

Läs hela testet här

Mobil testar Sony WH-1000XM4

Mobil testar

Mobil har testat Sony WH-1000XM4 och ger de trådlösa hörlurarna med brusreducering toppbetyg. "Sony har verkligen fog för att vara kaxiga när de släpper nya hörlurar. Precis som väntat är de nya WH-1000XM4 marknadsledande, snäppet bättre än de lurar de efterträder". 

Läs hela testet här

Branschledande brusreducering

Oavsett om du reser eller hänger på ett café levererar WH-1000XM4 Sonys bästa brusreducering någonsin och stänger ute ännu fler ljud på både medel och hög ljudfrekvens.

Trådlös frihet och premiumljud 

LDAC överför tre gånger så mycket data (med 990 kbps överföringshastighet) jämfört med konventionell Bluetooth® vilket möjliggör playback med hög upplösning jämförbart med en uppkoppling med sladd. Även komprimerade musikfiler skalas upp med Sonys utvecklade teknologi DSEE Extreme™, för en rikare och mer komplett lyssningsupplevelse. 

Intelligenta funktioner förbättrar ditt lyssnande 

Sony WH-1000XM4 använder flera smarta teknologier för sömlöst lyssnande som är hands-free. Speak-to-Chat pausar din musik när du startar en konversation och Wearing Detection pausar playback eller stänger av dina hörlurar när du inte använder dem. 

Flera sätt för uppkoppling 

WH-1000XM4 kan paras ihop med två andra Bluetooth®-enheter på samma gång. När ett telefonsamtal kommer in vet dina Sony-hörlurar vilken enhet som ringer och kopplar då automatiskt upp sig till den. Du kan även med ett knapptryck snabbt och smidigt byta dina hörlurar till någon av de två enheterna.

Batteri för hela dagen och snabb uppladdning

Med hela 30 timmars batteritid (med brusreduceringen på) har du tillräckligt med batteri även för längre resor. Dessutom, om du behöver, kan du snabbladda dem och få 5 timmars batteritid efter endast 10 minuters laddning med tillägget AC adapter.