Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa over-ear-hörlurar som stänger ute omvärlden

Sony WH-CH710N - White

  Art.nr: 1012780
  • Upp till 35 timmars batteritid
  • Teknik med dubbla brussensorer
  • Snabbladdning på endast 10 min
  • Praktisk fällbar design
  • Stöd för röstassistent

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Du sitter på bussen och lyssnar på en spännande podcast när omgivningens ljud plötsligt stör. Med Sonys WH-CH710N trådlösa brusreducerande hörlurar är det problemet ett minne blott. En brusreduceringsteknik med dubbla brussensorer och ett läge som kontrollerar omgivningsljud ger dig en lyssningsupplevelse utöver det vanliga. Njut av trådlös frihet hela dagen lång med upp till 35 timmars batteritid. De trådlösa over-ear-hörlurarna passar lika bra till musik som till headset med mikrofon.

Sony WH-CH710N trådlösa on-ear-hörlurar med brusreducering

Stäng ute omvärlden 

Tack vare AINC (Artificial Intelligence Noice Cancelling) kan du genom en enkel knapptryckning få omedelbar hjälp med att stänga ute oönskade ljud från din omgivning så du kan fokusera på vad som är viktigast för dig. Ljudisolerings-tekniken som använder sig av AI nyttjar de dubbla mikrofonerna på hörlurarna för att identifiera precis det som låter för att aktivt stänga ute det från ditt egna upptagningsområde.

Hör det du vill höra

Vill du njuta av din musik samtidigt som du hör omgivningsljud när du är ute och promenerar? Med Sony WH-CH710N kan du aktivera läget för omgivningsljud för att kunna lyssna på musik samtidigt som du hör vardagliga ljud omkring dig. Perfekt för dig som pendlar och inte vill missa din hållplats när du lyssnar på en spännande podcast. 

Komfort när den är som bäst

De lagom stor öronkuddarna på de trådlösa hörlurarna har en oval utformning och är mjuka samt anpassningsbara efter just dina öron. Huvudbandet justeras smidigt med dess hållbara metall-skjutreglage så du kan hitta en optimal passform. Med Sony WH-CH710N kan du lyssna på musik i många timmar utan obehag i öronen och huvudet.

Sony WH-CH710N trådlösa on-ear-hörlurar med brusreducering

Imponerande batteritid

Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din Android- eller iOS-enhet som smartphone eller surfplatta till hörlurarna för att strömma musiken direkt utan en kabel som mellanhand. Med Bluetooth 4.1 kan du ha dina hörlurar inom en räckvidd på 10 meter från ljudkällan och streama underhållning kontinuerligt i upp till hela 35 timmar med brusreduceringen aktiverad på en laddning. Du laddar hörlurarna till sin fulla kapacitet på 7 timmar, men skulle du behöva få in ström för en kortare resa får du upp till 60 minuter driftstid på bara 10 minuter laddning.

I förpackningen:

  • Sony WH-CH710N
  • AUX-kabel
  • USB-C-kabel för laddning