Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa brusreducerande hörlurar med ljudkontroll

Sony WH-H910N - Black

  Art.nr: 1010088
  • Upp till 35 timmar batteritid
  • Smidiga pekkontroller
  • Dubbla brusreducerande mikrofoner
  • Stöd för Google Assistant och Alexa
  • Snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony WH-H910N (h.ear on 3) är ett par trådlösa hörlurar med ljud och stil i fokus. Du får en effektiv brusreducering med dubbla sensorer, en högupplöst ljudåtergivning och en spännande design med två färger som matchar just din livsstil. Du får en obegränsad rörelsefrihet med Bluetooth och tack vare de smidiga pekkontrollerna på sidan av hörlurarna har du fortfarande full kontroll över din musik och dina samtal. Sony WH-H910N passar lika bra till att lyssna på musik som ett headset med mikrofon till jobbet. 

Sony WH-H910N trådlösa hörlurar

Kombinerar unik stil med bra ljud

Sonys WH-H910N hörlurar från h.ear-sortimentet fokuserar mycket på både ljud och stil. I hörlurarna sitter små men kraftfulla 22 mm element som återger ett fullständigt frekvensomfång - från låga bastoner till höga sångröster. Elementen ger tack vare styva aluminiumkupoler och mjuka membran med uretankant samma ljudtryck som konventionella 40 mm element.

Den smala designen med supertunna öronkuddar och ett huvudband av silikon gör att hörlurarna är sköna att ha på sig hela dagen. Ont i öronen efter användning av dina hörlurar är med WH-H910N ett minne blott. Med olika färger på hörlurarna och örondynorna får du även ett par snygga hörlurar som matchar din unika stil.

Dubbla brussensorer

I de trådlösa hörlurarna WH-H910N finns det dubbla brusreducerande mikrofoner som fångar upp ditt omgivningsljud oavsett vart du befinner dig. En mikrofon är framåtriktad och en är bakåtriktad för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. Perfekt för dig som pendlar eller reser mycket och vill slippa undan från allt buller som uppstår på flyg eller i stadstrafik. 

Batteri för en hel dag

Med en batteritid på upp till 35 timmar kan du lyssna på musik och ta samtal under en hel dag utan problem med dina Sony WH-H910N hörlurar. Om du glömmer att ladda dina hörlurar får du på endast 10 minuters snabbladdning hela 2,5 timmars batteritid. Du kan med andra ord vara säker på att du alltid har tillgång till musik i dina öron. 

Sony Wh-H910N trådlösa hörlurar med brusreducering

Styr med enkla tryck

Med den smidiga pekkontrollen på sidan av hörlurarna kan du enkelt svara på telefonsamtal, styra din musik och aktivera röstassistenten Google Assistant eller Siri. Du behöver med andra ord inte ta upp dina hörlurar så fort du vill ta kontrollen över ditt ljud.

Prata med dina hörlurar

Med Sony WH-H910N kan du göra din röst hört med en röstassistent. Du kan exempelvis ställa frågor till Google Assistant och Alexa, få information, lyssna på musik och ställa in påminnelser utan att behöva ta upp din telefon. Ladda ner appen för den röstassistent du önskar använda, ändra tilldelningen av brusreduceringsknappen i Sonys app och sedan är du redo att komma i gång.

App med smarta ljudinställningar

Med den kostnadsfria appen Headphones Connect från Sony kan du justera ljudet efter din smak och ditt behov genom att bland annat justera equalizerinställningar och välja förinställt surroundljud. 

I appen finns även en anpassningsbar smart ljudkontroll som automatiskt känner av vad du gör. Oavsett om du är ute och går, sitter i ett tyst kontorslandskap eller springer genom bussterminalen justeras dina inställningarna efter omgivningsljudet så att de passar situationen. Du har även möjlighet att anpassa inställningarna efter dina egna önskemål. Du hittar appen i både Google Play och App store.