Nyhet

Handsfree-headset med upp till nio timmars taltid

Jabra Boost

  Art.nr: 1013936
 • Upp till ett års passningstid
 • Knapp för att aktivera röstassistenten
 • 30 meters trådlös räckvidd
 • Power Nap-funktion
 • Volymknapp

Kombinera med

Jabra Boost
Handsfree-headset med upp till nio timmars taltid

499:-


 • Pris: 548:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Boost
Handsfree-headset med upp till nio timmars taltid

499:-


 • Pris: 538:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Boost är ett handsfree-headset som tagits fram för att bespara dig frustrationen av att starta hörlurarna, bara för att märka att batteriet är så gott som tomt. Med upp till nio timmars taltid och ett års passningstid behöver du inte oroa dig i första taget. Röstvägledning hjälper dig med allt från installation till batterivarningar och intuitiva kontroller låter dig justera volym, besvara samtal och stänga av/på enheten helt ansträngningslöst. Använd knappen på headsetet för att komma i kontakt med din smartphones röstassistent och upplev komforten bara ett handsfree-headset med ergonomiska EarGels™ har att erbjuda.

Prata länge, passa längre, ladda snabbt

Du får alltså upp till nio dagars taltid och upp till ett års passningstid. En nyckelfaktor till den goda batteritiden är en strömsparfunktion som kallas för Power Nap. Power Nap innebär att enheten automatiskt sätts i standby-läge när den inte har använts på ett tag. Och när du väl behöver ladda tar det bara runt två timmar tills enheten är fulladdad igen.

Din röstassistent är bara ett knapptryck bort

Nu behöver du inte krångla med att få upp telefonen ur fickan, det räcker att trycka på en av headsetets knappar. När du trycker på knappen aktiveras din telefons röstassistent, sen är det bara att prata på. Därefter kommer assistenten göra sitt yttersta för att utföra dina önskade handlingar.

Ett lättanvänt handsfree-headset

Allteftersom vi får mer avancerad teknik blir kraven på användarvänlighet ständigt större, och självklart har Jabra haft detta i åtanke vid utvecklingen av Boost. Direkt när du startar headsetet kommer du att kunna ta del av röstvägledning (engelska) för parkoppling med din smartphone. Röstvägledningen berättar även när batteriet börjar ta slut, till och med när du ansluter eller frånkopplar din telefon. Detta, tillsammans med intuitiva kontroller gör Jabra Boost till ett lättanvänt alternativ.

Ergonomiska EarGels™ för din bekvämlighets skull

Ett headset som är designat för att hålla hela dagen behöver självklart vara byggt på ett sätt som är bekvämt för dig. Med ergonomiskt utformade EarGels™ kombinerat med öronbågen på hörsnäckan sitter Boost så bekvämt att du knappt kommer märka att du har det på dig.

I förpackningen

 • Jabra Boost
 • Billaddare med dubbla USB-portar
 • USB-kabel
 • Sats med hörsnäckor
 • 2 x öronbågar

Titta även på

(7 st)
 • Kraftfull bullerdämpning
 • Sex timmars samtalstid
 • Anslut till två mobiler samtidigt

749:-

Titta även på

(7 st)
 • Kraftfull bullerdämpning
 • Sex timmars samtalstid
 • Anslut till två mobiler samtidigt

749:-

1013936 Jabra Jabra Boost 100-92320000-60 Jabra Boost är ett handsfree-headset som tagits fram för att bespara dig frustrationen av att starta hörlurarna, bara för att märka att batteriet är så gott som tomt. Med upp till nio timmars taltid och ett års passningstid behöver du inte oroa dig i första taget. Röstvägledning hjälper dig med allt från installation till batterivarningar och intuitiva kontroller låter dig justera volym, besvara samtal och stänga av/på enheten helt ansträngningslöst. Använd knappen på headsetet för att komma i kontakt med din smartphones röstassistent och upplev komforten bara ett handsfree-headset med ergonomiska EarGels™ har att erbjuda.Prata länge, passa längre, ladda snabbtDu får alltså upp till nio dagars taltid och upp till ett års passningstid. En nyckelfaktor till den goda batteritiden är en strömsparfunktion som kallas för Power Nap. Power Nap innebär att enheten automatiskt sätts i standby-läge när den inte har använts på ett tag. Och när du väl behöver ladda tar det bara runt två timmar tills enheten är fulladdad igen.Din röstassistent är bara ett knapptryck bortNu behöver du inte krångla med att få upp telefonen ur fickan, det räcker att trycka på en av headsetets knappar. När du trycker på knappen aktiveras din telefons röstassistent, sen är det bara att prata på. Därefter kommer assistenten göra sitt yttersta för att utföra dina önskade handlingar.Ett lättanvänt handsfree-headsetAllteftersom vi får mer avancerad teknik blir kraven på användarvänlighet ständigt större, och självklart har Jabra haft detta i åtanke vid utvecklingen av Boost. Direkt när du startar headsetet kommer du att kunna ta del av röstvägledning (engelska) för parkoppling med din smartphone. Röstvägledningen berättar även när batteriet börjar ta slut, till och med när du ansluter eller frånkopplar din telefon. Detta, tillsammans med intuitiva kontroller gör Jabra Boost till ett lättanvänt alternativ.Ergonomiska EarGels™ för din bekvämlighets skullEtt headset som är designat för att hålla hela dagen behöver självklart vara byggt på ett sätt som är bekvämt för dig. Med ergonomiskt utformade EarGels™ kombinerat med öronbågen på hörsnäckan sitter Boost så bekvämt att du knappt kommer märka att du har det på dig.I förpackningenJabra BoostBilladdare med dubbla USB-portarUSB-kabelSats med hörsnäckor2 x öronbågar Handsfree 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Handsfree