Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel Bluetooth-handsfree med röststyrning

Jabra Freeway

  Art.nr: 156526
  • Automatisk på-/avstängning
  • Brusreducering med dubbla mikrofoner
  • Röststyrning
  • Inbyggd FM-sändare
  • Multipoint

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Freeway är en Bluetooth-handsfree som erbjuder utomordentlig ljudkvalitet med 3 stycken inbyggda högtalare som skapar virtuellt surroundljud. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Freeway kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas. Du behöver inte ens trycka på knappen för att stänga av och spara batteri då enheten stänger automatiskt av och på sig beroende på om din mobiltelefon är i närheten eller ej.

Röststyrning
Med Freeway kommer du kunna tala om för den när du ska ringa upp, svara, avsluta eller avvisa samtal. Allt detta utan att ens behöva lufta händerna från ratten.

Otrolig brusreducering
Utrustad med brusreducering tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.

Inbyggd FM-sändare
Nu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.

Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner
Tack vare att Freeway är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång.
156526 156526 Jabra Jabra Freeway 100-46000000-60 Jabra Freeway är en Bluetooth-handsfree som erbjuder utomordentlig ljudkvalitet med 3 stycken inbyggda högtalare som skapar virtuellt surroundljud. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Freeway kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas. Du behöver inte ens trycka på knappen för att stänga av och spara batteri då enheten stänger automatiskt av och på sig beroende på om din mobiltelefon är i närheten eller ej. RöststyrningMed Freeway kommer du kunna tala om för den när du ska ringa upp, svara, avsluta eller avvisa samtal. Allt detta utan att ens behöva lufta händerna från ratten.Otrolig brusreduceringUtrustad med brusreducering tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud. Inbyggd FM-sändareNu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.Multipoint - Upp till 2st mobiltelefonerTack vare att Freeway är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång. Handsfree 3,9 42 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Handsfree