Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Portabel konferenstelefon för produktiva affärsmöten

Jabra Speak 510 UC

  Art.nr: 1012350
 • Ta med konferensrummet överallt
 • Ansluts via USB eller Bluetooth
 • För upp till 4 närvarande deltagare
 • Certifierad för bl.a. Skype och Cisco
 • Upp till 15 timmars batteritid

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev känslan av att ha ett face-to-face-möte, trots att alla deltagare inte befinner sig på samma plats. Jabra Speak 510 är en portabel konferenstelefon som ansluts till din dator eller smartphone via USB eller Bluetooth, och låter dig hålla produktiva möten var du än befinner dig. Speak 510 är utrustad med en rundstrålande mikrofon som säkerställer att alla deltagare som är fysiskt närvarande hörs tydligt, utan att behöva anpassa sin position i rummet efter var mikrofonen är placerad. Kombinera detta med den sömlösa integrationen med alla ledande röstkommunikationsplattformar (t.ex. Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams och Cisco) och digital signalbehandling som motverkar eko och förvrängningar och du kan förvänta dig kristallklart ljud både in och ut, varje gång.

UC - Unified Communications

UC är en förkortning för Unified Communications, ett begrepp som blivit alltmer vanligt på sistone. Unified Communications kan på svenska förklaras som samordnad kommunikation, men begreppet tillämpas ofta när man pratar om mjukvara för uppkopplad kommunikation. Speak 510 är optimerad för att fungera sömlöst med alla ledande röstkommunikationsplattformar, som till exempel Microsoft Teams, Skype for Business och Cisco.

Rekommenderas för upp till fyra närvarande deltagare

Japra Speak 510 är en av de mindre konferenstelefonerna i Speak-serien och rekommenderas för möten där upp till fyra deltagare är fysiskt närvarande. Det finns förstås inga begränsningar gällande hur många deltagare som kan vara med på distans, då det snarare styrs av vald kommunikationstjänst och dennes stöd.

Speak 510 rekommenderas för upp till fyra närvarande deltagare

Upp till 15 dagar drifttid, över 200 dagar standbytid

I hektiska tider kan beslut om att kalla till möte fattas väldigt snabbt. Då är det viktigt att konferenstelefonen är redo för att ge mötet så goda förutsättningar som möjligt att bli produktivt. Jabra Speak 510 är utrustad med ett batteri som vid fulladdning håller för användning i upp till 15 dagar. Den kan dessutom stå i standby-läge i över 200 dagar. 

I förpackningen

 • Jabra Speak 510
 • Snabbstartsguide
 • Garanti och varningsbroschyrer

Titta även på

(0 st)
 • Högtalare i HiFi-klass
 • Ansluts via USB eller Bluetooth
 • För upp till 6 närvarande deltagare

2 490:-

Titta även på

(0 st)
 • Högtalare i HiFi-klass
 • Ansluts via USB eller Bluetooth
 • För upp till 6 närvarande deltagare

2 490:-

1012350 Jabra Jabra Speak 510 UC 100-43100000-60 Upplev känslan av att ha ett face-to-face-möte, trots att alla deltagare inte befinner sig på samma plats. Jabra Speak 510 är en portabel konferenstelefon som ansluts till din dator eller smartphone via USB eller Bluetooth, och låter dig hålla produktiva möten var du än befinner dig. Speak 510 är utrustad med en rundstrålande mikrofon som säkerställer att alla deltagare som är fysiskt närvarande hörs tydligt, utan att behöva anpassa sin position i rummet efter var mikrofonen är placerad. Kombinera detta med den sömlösa integrationen med alla ledande röstkommunikationsplattformar (t.ex. Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams och Cisco) och digital signalbehandling som motverkar eko och förvrängningar och du kan förvänta dig kristallklart ljud både in och ut, varje gång. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> UC - Unified Communications UC är en förkortning för Unified Communications, ett begrepp som blivit alltmer vanligt på sistone. Unified Communications kan på svenska förklaras som samordnad kommunikation, men begreppet tillämpas ofta när man pratar om mjukvara för uppkopplad kommunikation. Speak 510 är optimerad för att fungera sömlöst med alla ledande röstkommunikationsplattformar, som till exempel Microsoft Teams, Skype for Business och Cisco. Rekommenderas för upp till fyra närvarande deltagare Japra Speak 510 är en av de mindre konferenstelefonerna i Speak-serien och rekommenderas för möten där upp till fyra deltagare är fysiskt närvarande. Det finns förstås inga begränsningar gällande hur många deltagare som kan vara med på distans, då det snarare styrs av vald kommunikationstjänst och dennes stöd. Upp till 15 dagar drifttid, över 200 dagar standbytid I hektiska tider kan beslut om att kalla till möte fattas väldigt snabbt. Då är det viktigt att konferenstelefonen är redo för att ge mötet så goda förutsättningar som möjligt att bli produktivt. Jabra Speak 510 är utrustad med ett batteri som vid fulladdning håller för användning i upp till 15 dagar. Den kan dessutom stå i standby-läge i över 200 dagar.  I förpackningen Jabra Speak 510SnabbstartsguideGaranti och varningsbroschyrer Handsfree 1290 SEK 1290 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Handsfree