Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Handsfree-headset med 30 meter räckvidd

Jabra Talk 30

  Art.nr: 1005081
 • Upp till fem timmars samtalstid
 • Tio dagar passningstid
 • Rundupptagande ECM-mikrofon
 • Anslut till två mobiler samtidigt
 • Litet och låg vikt

Kombinera med

Jabra Talk 30
Handsfree-headset med 30 meter räckvidd

549:-


 • Pris: 598:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Talk 30
Handsfree-headset med 30 meter räckvidd

549:-


 • Pris: 698:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Talk 30 är ett lätt och smidigt handsfree-headset perfekt för dig som behöver ha händerna fria och ändå kunna ha en dialog på telefon med bra ljudkvalitet och på ett bekvämt sätt. Hitta den perfekta passformen till just dig med de medföljande tillbehören och den går bra att använda med som utan öronkrokar. Få upp till fem timmars taltid på en laddning och Bluetooth 4.0 ger en räckvidd på hela 30 meter till din anslutna smartphone. Du kan ansluta Jabra 30 till två mobiler samtidigt och sköta inställningar och upptäcka fler funktioner via tillhörande mobilapp.

Komfort för hela dagen

Talk 30 är ett lätt handsfree-headset som endast väger 8,2 gram. Headsetet bärs i höger eller vänster öra med eller utan öronkrok. Två olika byglar medföljer för att du ska kunna hitta det som passar dig och ditt öra bäst. I förpackningen finns även tre olika Ultimate Comfort EarGels™ i olika storlekar som formar sig efter ditt öra så du kan bära Talk 30 komfortabelt hela dagen.

Ta del av tydliga dialoger

Med en rundupptagande ECM-mikrofon får kan du vara säker på att det du säger tas upp och når mottagaren i andra änden. För att även du skall få del av bra ljudkvalitet har Jabra 30 utrustats med en dynamisk högtalare på 11 mm så det blir lättare för dig att uppfatta vad som sägs och kan fokusera på det viktiga i dialogen och lyssna - istället för att försöka höra.

Jabra Assist

Jabra Assist är en kostnadsfri mobilapp till din smartphone som ger dig en mängd extrafunktioner och ännu mera värde till ditt headset. I appen kan du göra inställningar och skräddarsy ljudkvaliteten och se status för batteriet.
Appen kan hjälpa dig hitta ditt headset via en karta om du tappat bort det och du kan få inkommande textmeddelanden upplästa åt dig (endast Android).
Ladda ner appen för iOS här och för Android här.

/Images/Items/100xxx/1005085/ContentImages/jabra-talk-45_app.jpg

Batteritid

Jabra Talk 30 har ett batteri som ger dig upp till fem timmars samtalstid eller upp till tio dagars passningstid. Ring trådlösa Bluetooth-samtal, streama musik, radio eller podcasts från din mobil eller få väganvisningar en stor del av dagen på en enda laddning.

Jabra Talk 45

Titta även på

(42 st)
 • Automatisk på-/avstängning
 • Brusreducering med dubbla mikrofoner
 • Röststyrning

899:-

Titta även på

(42 st)
 • Automatisk på-/avstängning
 • Brusreducering med dubbla mikrofoner
 • Röststyrning

899:-

1005081 Jabra Jabra Talk 30 100-99600900-60 Jabra Talk 30 är ett lätt och smidigt handsfree-headset perfekt för dig som behöver ha händerna fria och ändå kunna ha en dialog på telefon med bra ljudkvalitet och på ett bekvämt sätt. Hitta den perfekta passformen till just dig med de medföljande tillbehören och den går bra att använda med som utan öronkrokar. Få upp till fem timmars taltid på en laddning och Bluetooth 4.0 ger en räckvidd på hela 30 meter till din anslutna smartphone. Du kan ansluta Jabra 30 till två mobiler samtidigt och sköta inställningar och upptäcka fler funktioner via tillhörande mobilapp. Komfort för hela dagen Talk 30 är ett lätt handsfree-headset som endast väger 8,2 gram. Headsetet bärs i höger eller vänster öra med eller utan öronkrok. Två olika byglar medföljer för att du ska kunna hitta det som passar dig och ditt öra bäst. I förpackningen finns även tre olika Ultimate Comfort EarGels™ i olika storlekar som formar sig efter ditt öra så du kan bära Talk 30 komfortabelt hela dagen. Ta del av tydliga dialoger Med en rundupptagande ECM-mikrofon får kan du vara säker på att det du säger tas upp och når mottagaren i andra änden. För att även du skall få del av bra ljudkvalitet har Jabra 30 utrustats med en dynamisk högtalare på 11 mm så det blir lättare för dig att uppfatta vad som sägs och kan fokusera på det viktiga i dialogen och lyssna - istället för att försöka höra. Jabra Assist Jabra Assist är en kostnadsfri mobilapp till din smartphone som ger dig en mängd extrafunktioner och ännu mera värde till ditt headset. I appen kan du göra inställningar och skräddarsy ljudkvaliteten och se status för batteriet. Appen kan hjälpa dig hitta ditt headset via en karta om du tappat bort det och du kan få inkommande textmeddelanden upplästa åt dig (endast Android).Ladda ner appen för iOS här och för Android här. Batteritid Jabra Talk 30 har ett batteri som ger dig upp till fem timmars samtalstid eller upp till tio dagars passningstid. Ring trådlösa Bluetooth-samtal, streama musik, radio eller podcasts från din mobil eller få väganvisningar en stor del av dagen på en enda laddning. Handsfree 4,3 3 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Handsfree