Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-headset för tydliga samtal

Jabra Talk 5

  Art.nr: 1008817
 • 11 timmars samtalstid
 • Tio dagar passningstid
 • Anslut till två mobiler samtidigt
 • Rundupptagande ECM-mikrofon
 • Bluetooth 2.1

Kombinera med

Jabra Talk 5
Bluetooth-headset för tydliga samtal

149:-


 • Pris: 278:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Jabra Talk 5
Bluetooth-headset för tydliga samtal

149:-


 • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Talk 5 är ett lätt och smidigt handsfree-headset som är perfekt för dig som behöver ha händerna fria men ändå kunna prata i telefonen med god ljudkvalitet. Bär ditt handsfree-headset  med eller utan öronkrok för en bekväm passform just för dig. Koppla enkelt upp dig via Bluetooth, njut av bekvämligheten och ta dina samtal till nästa nivå.

Ta del av tydliga dialoger

Med en rundupptagande ECM-mikrofon får kan du vara säker på att det du säger tas upp och når mottagaren i andra änden. För att även du skall få del av bra ljudkvalitet har Jabra Talk 5 utrustats med en dynamisk högtalare på 13 mm så det blir lättare för dig att uppfatta vad som sägs och kan fokusera på det viktiga i dialogen och lyssna - istället för att försöka höra. Med den högkvalitativa mikrofonen och högtalaren som är optimerade för dina samtal får du uppleva rena och tydliga konversationer.

Jabra Talk 5 bluetooth-headset används

Lång batteritid

Jabra Talk 5 har ett batteri som ger dig upp till 11 timmars samtalstid eller upp till tio dagars passningstid. Ring trådlösa Bluetooth-samtal, streama musik, radio eller podcasts från din mobil eller få väganvisningar hela dagen. En fulladdning tar cirka två timmar innan du är redo för en ny dag.

Titta även på

(72 st)
 • Lyssna på radio och ta emot samtal
 • Energisparläge
 • Tydligt ljud

299:-

Titta även på

(72 st)
 • Lyssna på radio och ta emot samtal
 • Energisparläge
 • Tydligt ljud

299:-

1008817 Jabra Jabra Talk 5 100-92046900-60 Jabra Talk 5 är ett lätt och smidigt handsfree-headset som är perfekt för dig som behöver ha händerna fria men ändå kunna prata i telefonen med god ljudkvalitet. Bär ditt handsfree-headset  med eller utan öronkrok för en bekväm passform just för dig. Koppla enkelt upp dig via Bluetooth, njut av bekvämligheten och ta dina samtal till nästa nivå. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ta del av tydliga dialoger Med en rundupptagande ECM-mikrofon får kan du vara säker på att det du säger tas upp och når mottagaren i andra änden. För att även du skall få del av bra ljudkvalitet har Jabra Talk 5 utrustats med en dynamisk högtalare på 13 mm så det blir lättare för dig att uppfatta vad som sägs och kan fokusera på det viktiga i dialogen och lyssna - istället för att försöka höra. Med den högkvalitativa mikrofonen och högtalaren som är optimerade för dina samtal får du uppleva rena och tydliga konversationer. Lång batteritid Jabra Talk 5 har ett batteri som ger dig upp till 11 timmars samtalstid eller upp till tio dagars passningstid. Ring trådlösa Bluetooth-samtal, streama musik, radio eller podcasts från din mobil eller få väganvisningar hela dagen. En fulladdning tar cirka två timmar innan du är redo för en ny dag. Handsfree 2 3 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Handsfree