Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-headset som kan kopplas till två mobiler

Plantronics Explorer 55

  Art.nr: 1005079
  • 11 timmars samtalstid
  • Passa både höger och vänster öra
  • Lyssna på musik, få GPS-anvisningar mm
  • Bullerdämpningsteknik
  • Enkel anslutning

Kombinera med

Plantronics Explorer 55
Bluetooth-headset som kan kopplas till två mobiler

349:-


  • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Plantronics Explorer 55
Bluetooth-headset som kan kopplas till två mobiler

349:-


  • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Explorer 55 från Plantronics är ett Bluetooth-headset som ger dig smidiga och enkla handsfree-samtal med klar och brusfri röstöverföring tack vare bullerdämpningsteknik i mikrofonen. För samtal, lyssna på musik eller få GPS-anvisningar med mera och ha händerna fria till annat. Explorer 55 är designat för att passa i båda öronen så det spelar ingen roll om du föredrar höger eller vänster sida för ditt headset. Röstkontroll låter dig få hjälp och använda Siri, Cortana eller Google Now.

Anslut till två mobilen

Tack vare MultiPoint-teknik kan Explorer 55 vara ansluten till två smartphones samtidigt, så du kan välja att svara från samtal från valfri mobil. Perfekt om du har en privatmobil och en företagstelefon.

Batteri och laddning

Med upp till 11 timmars samtalstid behöver du inte oroa dig för att behöva ladda jämt och ständigt. Batteriet räcker även för upp till 7 dagars standby. När det är dags att laddas görs det via microUSB-kabeln som medföljer i förpackningen.

1005079 Plantronics Plantronics Explorer 55 211376-99 Explorer 55 från Plantronics är ett Bluetooth-headset som ger dig smidiga och enkla handsfree-samtal med klar och brusfri röstöverföring tack vare bullerdämpningsteknik i mikrofonen. För samtal, lyssna på musik eller få GPS-anvisningar med mera och ha händerna fria till annat. Explorer 55 är designat för att passa i båda öronen så det spelar ingen roll om du föredrar höger eller vänster sida för ditt headset. Röstkontroll låter dig få hjälp och använda Siri, Cortana eller Google Now. Anslut till två mobilen Tack vare MultiPoint-teknik kan Explorer 55 vara ansluten till två smartphones samtidigt, så du kan välja att svara från samtal från valfri mobil. Perfekt om du har en privatmobil och en företagstelefon. Batteri och laddning Med upp till 11 timmars samtalstid behöver du inte oroa dig för att behöva ladda jämt och ständigt. Batteriet räcker även för upp till 7 dagars standby. När det är dags att laddas görs det via microUSB-kabeln som medföljer i förpackningen. Handsfree 4 25 349 SEK 349 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Handsfree