Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Konstläderfodral till Apple AirPods

Andersson Airpods Case PU Leather Black

  Art.nr: 1009650
  • Skyddar ditt AirPods-case
  • Utskärning för Lightning-porten
  • Hängare medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Håll ditt AirPods-case i fint skick med detta fodral i konstläder från Andersson. Det slitstarka fodralet skyddar ditt laddningsetui mot stötar och repor och har en utskärning i botten så att du fortsatt kan komma åt Lightning-porten när det är laddningsdags.

Häng dem var du vill

På baksidan av fodralet hittar du en ögla, som tillsammans med den medföljande hängaren ger dig möjlighet att hänga upp dina AirPods där du tycker att det passar. Bär med dig lurarna genom att fästa hängaren i en byxhälla, eller häng ifrån dig dem när du är hemma så att du har bra koll.

Ögla och medföljande hängare

Utskärning för Lightning-porten

Självklart ska du kunna ladda dina AirPods, även om du har fodralet på. På undersidan av fodralet finns en utskärning som ger dig åtkomst till Lightning-porten.

Lucka för åtkomst till laddningsporten

OBS! Apple AirPods medföljer ej utan säljs separat.

Titta även på

(1 st)
  • Passar AirPods (första generationen eller senare)
  • AirPods laddas snabbt i etuiet

849:-

Titta även på

(1 st)
  • Passar AirPods (första generationen eller senare)
  • AirPods laddas snabbt i etuiet

849:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009650 Andersson Andersson Airpods Case PU Leather Black DAB726 Håll ditt AirPods-case i fint skick med detta fodral i konstläder från Andersson. Det slitstarka fodralet skyddar ditt laddningsetui mot stötar och repor och har en utskärning i botten så att du fortsatt kan komma åt Lightning-porten när det är laddningsdags. Häng dem var du vill På baksidan av fodralet hittar du en ögla, som tillsammans med den medföljande hängaren ger dig möjlighet att hänga upp dina AirPods där du tycker att det passar. Bär med dig lurarna genom att fästa hängaren i en byxhälla, eller häng ifrån dig dem när du är hemma så att du har bra koll. Utskärning för Lightning-porten Självklart ska du kunna ladda dina AirPods, även om du har fodralet på. På undersidan av fodralet finns en utskärning som ger dig åtkomst till Lightning-porten. OBS! Apple AirPods medföljer ej utan säljs separat. Hörlurstillbehör 3,2 5 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör