Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Silikonfodral till Apple AirPods

Andersson Airpods Case Silicone Blue

  Art.nr: 1009647
  • Skyddar ditt AirPods-case
  • Lucka för Lightning-porten
  • Hängare medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Håll ditt AirPods-case i fint skick med detta silikonfodral från Andersson. Det slitstarka fodralet skyddar ditt laddningsetui mot stötar och repor och har en utskärning i botten så att du fortsatt kan komma åt Lightning-porten när det är laddningsdags.

Häng dem var du vill

Silikonfodralets ena hörn är utformat med en ögla, som tillsammans med den medföljande hängaren ger dig möjlighet att hänga upp dina AirPods där du tycker att det passar. Bär med dig lurarna genom att fästa hängaren i en byxhälla, eller häng ifrån dig dem när du är hemma så att du har bra koll.

Ögla och medföljande hängare

Utskärning för Lightning-porten

Självklart ska du kunna ladda dina AirPods, även om du har fodralet på. På undersidan av fodralet finns en lucka som du helt enkelt öppnar när det är dags för laddning. När du laddat färdig är det bara att stänga luckan igen för ett omslutande skydd.

Lucka för åtkomst till laddningsporten

OBS! Apple AirPods medföljer ej utan säljs separat.

1009647 Andersson Andersson Airpods Case Silicone Blue DAB758 Håll ditt AirPods-case i fint skick med detta silikonfodral från Andersson. Det slitstarka fodralet skyddar ditt laddningsetui mot stötar och repor och har en utskärning i botten så att du fortsatt kan komma åt Lightning-porten när det är laddningsdags. Häng dem var du vill Silikonfodralets ena hörn är utformat med en ögla, som tillsammans med den medföljande hängaren ger dig möjlighet att hänga upp dina AirPods där du tycker att det passar. Bär med dig lurarna genom att fästa hängaren i en byxhälla, eller häng ifrån dig dem när du är hemma så att du har bra koll. Utskärning för Lightning-porten Självklart ska du kunna ladda dina AirPods, även om du har fodralet på. På undersidan av fodralet finns en lucka som du helt enkelt öppnar när det är dags för laddning. När du laddat färdig är det bara att stänga luckan igen för ett omslutande skydd. OBS! Apple AirPods medföljer ej utan säljs separat. Hörlurstillbehör 4 28 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör