Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skyddande silikonfodral till Apple AirPods Pro

Andersson Airpods Pro Case Silicone Coral

  Art.nr: 1011136
  • Skyddar ditt AirPods-case
  • Lucka för Lightning-porten
  • Hängare medföljer
  • Passar Apple AirPods Pro
Färg/Variant: Rosa

49:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Håll ditt AirPods Pro-case och dina älskare AirPods Pro i fint skick med detta skyddande silikonfodral från Andersson. Det slitstarka fodralet skyddar ditt laddningsetui mot stötar och repor och har en utskärning i botten så att du fortsatt kan komma åt Lightning-porten när det är laddningsdags. 

Skyddande silikonfodral till Apple AirPods Pro

Hang in there, AirPods Pro

På sidan av skyddsfodralet  finner du en praktisk ögla, med hängare, som gör det möjligt att hänga upp dina älskade AirPods Pro där det passar dig. Bär med dig dina hörlurar överallt genom att fästa hängaren i en byxhälla eller väska. Praktiskt, eller hur?

Hur laddar jag mina AirPods Pro?

Självklart ska du kunna ladda dina AirPods Pro, även om fodralet sitter på. På undersidan av fodralet finns en lucka som du helt enkelt öppnar när det är dags för laddning av dina AirPods Pro. När du laddat färdigt dina hörlurar är det bara att stänga luckan för att få ett omslutande skydd.

OBS! Apple AirPods Pro medföljer ej utan säljs separat.