Adapter lightning till 3,5 mm inklusive laddfunktion

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

  Art.nr: 1002404
  • Apple MFi-certifierad
  • Lyssna med dina 3,5 mm-hörlurar
  • Ladda din telefon samtidigt
  • Upp till 2.4 A-laddning
  • För iPhones och iPads med lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar är en adapter som låter dig lyssna med dina favorithörlurar med 3,5 mm-kontakt även på iPhone 7, iPhone 8/8 Plus och iPhone X som ju saknar traditionellt hörlursuttag. Koppla in RockStar i lightning-kontakten i din iPhone och anslut hörlurar i adaptern. Skulle du vilja ladda mobilen samtidigt är det inga problem då Belkin 3.5 mm Audio + Charge RockStar även har ett lightning-uttag.

Lyssna och ladda samtidigt

Med RockStar kan du lyssna på musik med dina 3,5 mm-hörlurar och samtidigt nyttja lightning-uttaget. Tack vare att adaptern har uttag för både 3,5 mm och en lightning-port kan du fortfarande ansluta din iPhone till en laddare eller datorn för att synka den. 

En inbyggd digital-till-analog-omvandlare försäkrar att du får full ljudkvalitet och pass-through-laddningen har stöd för upp till 2.4 A så du inte tappar laddhastighet med RockStar.

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

Belkin Audio + Charge Rockstar är kompatibel med alla Apple-enheter med lightning-kontakt som har iOS 9 eller senare.

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

Made for iPhone

"Made for iPhone" betyder att denna produkt har tagits fram specifikt till iPhone och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apple-specifikationer.
Belkin RockStar stöder både mikrofon och fjärrkontroll på dina MFi-certifierade hörlurar.

1002404 Belkin Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar F8J212btWHT Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar är en adapter som låter dig lyssna med dina favorithörlurar med 3,5 mm-kontakt även på iPhone 7, iPhone 8/8 Plus och iPhone X som ju saknar traditionellt hörlursuttag. Koppla in RockStar i lightning-kontakten i din iPhone och anslut hörlurar i adaptern. Skulle du vilja ladda mobilen samtidigt är det inga problem då Belkin 3.5 mm Audio + Charge RockStar även har ett lightning-uttag. Lyssna och ladda samtidigt Med RockStar kan du lyssna på musik med dina 3,5 mm-hörlurar och samtidigt nyttja lightning-uttaget. Tack vare att adaptern har uttag för både 3,5 mm och en lightning-port kan du fortfarande ansluta din iPhone till en laddare eller datorn för att synka den. En inbyggd digital-till-analog-omvandlare försäkrar att du får full ljudkvalitet och pass-through-laddningen har stöd för upp till 2.4 A så du inte tappar laddhastighet med RockStar. Belkin Audio + Charge Rockstar är kompatibel med alla Apple-enheter med lightning-kontakt som har iOS 9 eller senare. Made for iPhone "Made for iPhone" betyder att denna produkt har tagits fram specifikt till iPhone och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apple-specifikationer.Belkin RockStar stöder både mikrofon och fjärrkontroll på dina MFi-certifierade hörlurar. Hörlurstillbehör 3,5 102 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör