Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Adapter lightning till 3,5 mm inklusive laddfunktion

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

  Art.nr: 1002404
  • Apple MFi-certifierad
  • Lyssna med dina 3,5 mm-hörlurar
  • Ladda din telefon samtidigt
  • Upp till 2.4 A-laddning
  • För iPhones och iPads med lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar är en adapter som låter dig lyssna med dina favorithörlurar med 3,5 mm-kontakt även på iPhone 7, iPhone 8/8 Plus och iPhone X som ju saknar traditionellt hörlursuttag. Koppla in RockStar i lightning-kontakten i din iPhone och anslut hörlurar i adaptern. Skulle du vilja ladda mobilen samtidigt är det inga problem då Belkin 3.5 mm Audio + Charge RockStar även har ett lightning-uttag.

Lyssna och ladda samtidigt

Med RockStar kan du lyssna på musik med dina 3,5 mm-hörlurar och samtidigt nyttja lightning-uttaget. Tack vare att adaptern har uttag för både 3,5 mm och en lightning-port kan du fortfarande ansluta din iPhone till en laddare eller datorn för att synka den. 

En inbyggd digital-till-analog-omvandlare försäkrar att du får full ljudkvalitet och pass-through-laddningen har stöd för upp till 2.4 A så du inte tappar laddhastighet med RockStar.

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

Belkin Audio + Charge Rockstar är kompatibel med alla Apple-enheter med lightning-kontakt som har iOS 9 eller senare.

Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar

Made for iPhone

"Made for iPhone" betyder att denna produkt har tagits fram specifikt till iPhone och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apple-specifikationer.
Belkin RockStar stöder både mikrofon och fjärrkontroll på dina MFi-certifierade hörlurar.

1002404 Belkin Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar F8J212btWHT Belkin 3.5 mm Audio + Charge Rockstar är en adapter som låter dig lyssna med dina favorithörlurar med 3,5 mm-kontakt även på iPhone 7, iPhone 8/8 Plus och iPhone X som ju saknar traditionellt hörlursuttag. Koppla in RockStar i lightning-kontakten i din iPhone och anslut hörlurar i adaptern. Skulle du vilja ladda mobilen samtidigt är det inga problem då Belkin 3.5 mm Audio + Charge RockStar även har ett lightning-uttag. Lyssna och ladda samtidigt Med RockStar kan du lyssna på musik med dina 3,5 mm-hörlurar och samtidigt nyttja lightning-uttaget. Tack vare att adaptern har uttag för både 3,5 mm och en lightning-port kan du fortfarande ansluta din iPhone till en laddare eller datorn för att synka den. En inbyggd digital-till-analog-omvandlare försäkrar att du får full ljudkvalitet och pass-through-laddningen har stöd för upp till 2.4 A så du inte tappar laddhastighet med RockStar. Belkin Audio + Charge Rockstar är kompatibel med alla Apple-enheter med lightning-kontakt som har iOS 9 eller senare. Made for iPhone "Made for iPhone" betyder att denna produkt har tagits fram specifikt till iPhone och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apple-specifikationer.Belkin RockStar stöder både mikrofon och fjärrkontroll på dina MFi-certifierade hörlurar. Hörlurstillbehör 4,2 97 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör