Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skyddande silikonfodral till Apple AirPods

Laut Pod Slim Airpods Case - White

  Art.nr: 1007921
  • Hörlursfodral i silikon
  • Skyddar mot repor
  • Utskärning för Lightning-porten
  • Skönt grepp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laut Pod Slim Airpods Case är tunt hörlursfodral för dig som vill skydda dina AirPods med stil. Hörlursfodralet har en perfekt anpassad passform som är lätt att ta på och av. Fodralet är tillverkat i lätt silikon som skyddar laddfodralet från repor och med räfflade sidor blir det skönt att hålla i. Givetvis har silikonfordralet utskärning i botten så du kan komma åt Lightning-porten precis som vanligt.

OBS! Apple AirPods medföljer inte utan säljs separat.

1007921 Laut Laut Pod Slim Airpods Case - White 34733 Laut Pod Slim Airpods Case är tunt hörlursfodral för dig som vill skydda dina AirPods med stil. Hörlursfodralet har en perfekt anpassad passform som är lätt att ta på och av. Fodralet är tillverkat i lätt silikon som skyddar laddfodralet från repor och med räfflade sidor blir det skönt att hålla i. Givetvis har silikonfordralet utskärning i botten så du kan komma åt Lightning-porten precis som vanligt. OBS! Apple AirPods medföljer inte utan säljs separat. Hörlurstillbehör 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Hörlurstillbehör