Trådlösa svettåliga hörlurar med magnetisk design

Andersson BTE-110 - Black

  Art.nr: 1008765
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Trådlös anslutning med Bluetooth
 • Stöd för röstassistent

Kombinera med

Andersson BTE-110 - Black
Trådlösa svettåliga hörlurar med magnetisk design

99:-


 • Pris: 228:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BTE-110 - Black
Trådlösa svettåliga hörlurar med magnetisk design

99:-


 • Pris: 298:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med BTE-110 får du ett par svettåliga trådlösa hörlurar med en smart magnetisk design som passar lika bra till det vardagliga livet som till din träning. Kontrollera enkelt och smidigt din musik och dina samtal med den inbyggda fjärrkontrollen. Den ergonomiska designen med de medföljande silikonpluggarna gör att hörlurarna ligger säkert och bekvämt i öronen.

Andersson BTE-110 svettåliga trådlösa hörlurar

Rörelsefrihet med lång batteritid

Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till 6 timmar batteritid och laddas enkelt upp på 1,5 timmar till fulladdning med den medföljande USB-kabeln när det är dags.

Magnetiska hörlurar

Den smarta magnetiska designen på BTE-110 gör att du slipper vara orolig för att du ska tappa dina hörlurar. När du tar hörlurarna ur öronen placerar du baksidorna av öronsnäckorna mot varandra och låter dem hänga som ett halsband runt halsen. 

Utmärkt passform med bra flexibilitet och ljud

De medföljande silikonpluggarna ser till att hörlurarna stannar kvar i öronen och hjälper dig att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag. 

Svara på samtal med fjärrkontroll

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal.

Andersson BTE-110 trådlösa svettåliga hörlurar

Titta även på

(17 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd magnetlåsning

299:-

Titta även på

(17 st)
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Svettåliga för träningspasset
 • Inbyggd magnetlåsning

299:-

1008765 Andersson Andersson BTE-110 - Black H979BT Med BTE-110 får du ett par svettåliga trådlösa hörlurar med en smart magnetisk design som passar lika bra till det vardagliga livet som till din träning. Kontrollera enkelt och smidigt din musik och dina samtal med den inbyggda fjärrkontrollen. Den ergonomiska designen med de medföljande silikonpluggarna gör att hörlurarna ligger säkert och bekvämt i öronen. Rörelsefrihet med lång batteritid Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till 6 timmar batteritid och laddas enkelt upp på 1,5 timmar till fulladdning med den medföljande USB-kabeln när det är dags. Magnetiska hörlurar Den smarta magnetiska designen på BTE-110 gör att du slipper vara orolig för att du ska tappa dina hörlurar. När du tar hörlurarna ur öronen placerar du baksidorna av öronsnäckorna mot varandra och låter dem hänga som ett halsband runt halsen.  Utmärkt passform med bra flexibilitet och ljud De medföljande silikonpluggarna ser till att hörlurarna stannar kvar i öronen och hjälper dig att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag.  Svara på samtal med fjärrkontroll Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal. In-ear 2,8 4 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. In-ear