Trådlösa sporthörlurar med magnetlåsning

Andersson BTE-310 - Black

  Art.nr: 1008770
  • Upp till 10 timmars batteritid
  • Svettåliga för träningspasset
  • Inbyggd magnetlåsning
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Stöd för röstassistent

Kombinera med

Andersson BTE-310 - Black
Trådlösa sporthörlurar med magnetlåsning

299:-


  • Pris: 428:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BTE-310 - Black
Trådlösa sporthörlurar med magnetlåsning

299:-


  • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BTE-310 är ett par trådlösa hörlurar med magnetisk design som passar lika bra till vardags som till träningen. Den långa batteritiden på upp till 10 timmars speltid gör att du kan lyssna på musik under hela dagen. Med låg vikt, optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning och en anpassningsbar kabellängd säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats.

Andersson BTE-110 trådlösa svettåliga hörlurar

Rörelsefrihet med upp till 10 timmar speltid

Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till 10 timmar batteritid och laddas enkelt upp på 1,5 timmar till fulladdning med den medföljande USB-kabeln när det är dags.

Magnetiska hörlurar

Den smarta magnetiska designen på BTE-310 gör att du slipper vara orolig för att du ska tappa dina hörlurar. När du tar hörlurarna ur öronen placerar du baksidorna av öronsnäckorna mot varandra och låter dem hänga som ett halsband runt halsen - perfekt när du vill ta korta avbrott från musiken. 

IPX5-certifiering på Andersson BTE-310 hörlurar

Vattentålig med IPX5-certifiering

Andersson BTE-310 är ett par vatten- och svettåliga trådlösa hörlurar enligt IPX5. IPX5-certifieringen säkerställer att du oberört kan använda dina hörlurar i alla väder och omgivningar då de är vattentäta nog att tåla hårda vattenstrålar oavsett vilken riktning de kommer ifrån. Det betyder att du kan använda dina hörlurar även om det regnar eller under ett tungt och svettigt träningspass - utan att behöva oroa dig för eventuella fuktskador. 

Utmärkt passform med bra flexibilitet och ljud

De medföljande silikonpluggarna ser till att hörlurarna stannar kvar i öronen och hjälper dig att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag. 

Andersson BTE-310 trådlösa sporthörlurar

Svara på samtal med fjärrkontroll

Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal.

1008770 Andersson Andersson BTE-310 - Black I37 BTE-310 är ett par trådlösa hörlurar med magnetisk design som passar lika bra till vardags som till träningen. Den långa batteritiden på upp till 10 timmars speltid gör att du kan lyssna på musik under hela dagen. Med låg vikt, optimal rörelsefrihet genom trådlös Bluetooth-anslutning och en anpassningsbar kabellängd säkerställer du att de alltid håller sig på sin plats. Rörelsefrihet med upp till 10 timmar speltid Oavsett om du pendlar, tränar eller vistas i hemmet använder du enkelt dina hörlurar trådlöst ansluten med Bluetooth till exempelvis din iOS- eller Android-smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet. Det integrerade batteriet ger dig upp till 10 timmar batteritid och laddas enkelt upp på 1,5 timmar till fulladdning med den medföljande USB-kabeln när det är dags. Magnetiska hörlurar Den smarta magnetiska designen på BTE-310 gör att du slipper vara orolig för att du ska tappa dina hörlurar. När du tar hörlurarna ur öronen placerar du baksidorna av öronsnäckorna mot varandra och låter dem hänga som ett halsband runt halsen - perfekt när du vill ta korta avbrott från musiken.  Vattentålig med IPX5-certifiering Andersson BTE-310 är ett par vatten- och svettåliga trådlösa hörlurar enligt IPX5. IPX5-certifieringen säkerställer att du oberört kan använda dina hörlurar i alla väder och omgivningar då de är vattentäta nog att tåla hårda vattenstrålar oavsett vilken riktning de kommer ifrån. Det betyder att du kan använda dina hörlurar även om det regnar eller under ett tungt och svettigt träningspass - utan att behöva oroa dig för eventuella fuktskador.  Utmärkt passform med bra flexibilitet och ljud De medföljande silikonpluggarna ser till att hörlurarna stannar kvar i öronen och hjälper dig att hitta den perfekta passformen för just dina öron. Öronsnäckorna vilar bekvämt i dina öron när du lyssnar på musik eller tar samtal utan att du behöver uppleva skav eller annat obehag.  Svara på samtal med fjärrkontroll Den korta kabeln som vilar runt nacken har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal mitt i farten, men även justering av volym eller byte av låt. Du behöver med andra ord inte ta upp din telefon för att kontrollera din musik och dina samtal. In-ear 3,4 17 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear