Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sporthörlurar med perfekt passform

Andersson STE 1.0

  Art.nr: 228883
  • Justerbara öronbyglar
  • Öronproppar i tåligt silikon
  • Svettresistenta
  • Inbyggd mikrofon och svarsknapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson STE 1.0 är ett par perfekta in-ear-hörlurar för dig som lever en aktiv livsstil. Justerbar passform, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på träningen utan att oroa dig över dina hörlurar. Hörlurarna har också en trasselfri kabel som hänger perfekt längst kroppen eller armen.

Perfekt passform

Justerbara öronkrokar gör att du justera passformen utefter just ditt öra. Du får också med flera olika storlekar av öronproppar, tillverkade i slitstarkt silikon, så att du kan anpassa hörlurarna till det yttersta.

Sitter på plats hela träningspasset

Du behöver inte rädd för att ta i ordentligt på träningspasset med Andersson STE 1.0. Hörlurarna är svettresistenta och klarar av att bli fuktiga utan att ta skada, materialet hjälper också till att hålla kvar hörlurarna på plats om det blir svettigt.

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt starta och pausa musiken i hörlurarna när du behöver.

228883 Andersson Andersson STE 1.0 HS-S502 Andersson STE 1.0 är ett par perfekta in-ear-hörlurar för dig som lever en aktiv livsstil. Justerbar passform, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på träningen utan att oroa dig över dina hörlurar. Hörlurarna har också en trasselfri kabel som hänger perfekt längst kroppen eller armen. Perfekt passform Justerbara öronkrokar gör att du justera passformen utefter just ditt öra. Du får också med flera olika storlekar av öronproppar, tillverkade i slitstarkt silikon, så att du kan anpassa hörlurarna till det yttersta. Sitter på plats hela träningspasset Du behöver inte rädd för att ta i ordentligt på träningspasset med Andersson STE 1.0. Hörlurarna är svettresistenta och klarar av att bli fuktiga utan att ta skada, materialet hjälper också till att hålla kvar hörlurarna på plats om det blir svettigt. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Svara enkelt på samtal och sköt mobilkonversationer utan att behöva ta fram telefonen. Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll kan du ta emot och avsluta samtal samt starta och pausa musiken i hörlurarna när du behöver. In-ear 4,3 29 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear