Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilsäkra hörlurar med headset-funktion

Happy Plugs Earbud Plus - Black

  Art.nr: 1005933
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Lätta och bekväma hörlurar
  • Välj hörlurar efter din stil
  • 20-20000 Hz i frekvensomfång

Kombinera med

Happy Plugs Happy Plugs Earbud Plus - Black
Stilsäkra hörlurar med headset-funktion

149:-


  • Pris: 248:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Happy Plugs Happy Plugs Earbud Plus - Black
Stilsäkra hörlurar med headset-funktion

149:-


  • Pris: 248:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Earbud Plus från Happy Plugs är den perfekta kombinationen av bra ljud och stilfull design. Den funktionella fjärrkontrollen låter dig både ta emot samtal och styra musiken från mobiltelefonen. Välj en färg som passar just din stil och känsla för dagen och njut av ett par stilsäkra hörlurar med premium-ljud.

Earbud Plus in-ear-hörlurar från Happy Plugs

Bekväma hörlurar för vardagen med multifunktionell fjärrkontroll

Happy Plugs klassiska hörlurar har låg vikt och ergonomisk design vilket ger en bekväm passform och ett ljud som levereras med klar återgivning och utan bakgrundsbrus. 

Hörlurarna passar alla enheter med 3,5 mm-uttag och med den praktiska fjärrkontrollen kan du styra såväl samtal som musik från din kompatibla mobiltelefon. Använd fjärrkontrollens knapp för att bland annat acceptera och neka samtal -  med din mobiltelefon kvar i fickan.

1005933 Happy Plugs Happy Plugs Earbud Plus - Black 7815 Earbud Plus från Happy Plugs är den perfekta kombinationen av bra ljud och stilfull design. Den funktionella fjärrkontrollen låter dig både ta emot samtal och styra musiken från mobiltelefonen. Välj en färg som passar just din stil och känsla för dagen och njut av ett par stilsäkra hörlurar med premium-ljud. Bekväma hörlurar för vardagen med multifunktionell fjärrkontroll Happy Plugs klassiska hörlurar har låg vikt och ergonomisk design vilket ger en bekväm passform och ett ljud som levereras med klar återgivning och utan bakgrundsbrus.  Hörlurarna passar alla enheter med 3,5 mm-uttag och med den praktiska fjärrkontrollen kan du styra såväl samtal som musik från din kompatibla mobiltelefon. Använd fjärrkontrollens knapp för att bland annat acceptera och neka samtal -  med din mobiltelefon kvar i fickan. In-ear 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear