Trådlösa in-ear-hörlurar med praktisk magnetlåsning

Philips UpBeat TAUN102 - Black

  Art.nr: 1010482
  • Upp till 7 timmars batteritid
  • 15 minuters snabbladdning
  • Inbyggd mikrofon
  • Magnetisk design
  • Trådlös anslutning med Bluetooth

Kombinera med

Philips UpBeat TAUN102 - Black
Trådlösa in-ear-hörlurar med praktisk magnetlåsning

189:-


  • Pris: 238:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Philips UpBeat TAUN102 - Black
Trådlösa in-ear-hörlurar med praktisk magnetlåsning

189:-


  • Pris: 318:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips UpBeat TAUN102 är ett par kompakta och trådlösa in-ear-hörlurar med upp till 7 timmars batteritid. De magnetiska öronsnäckorna gör det möjligt att hänga hörlurarna runt halsen utan risk för att du ska tappa dem. Om batteriet tar slut kan du snabbladda dina hörlurar på endast 15 minuter och få 90 minuters extra batteritid. 

Philips UpBeat TAUN102 trådlösa in-ear-hörlurar

Praktisk magnetisk design

På baksidan av vardera öronsnäcka finns det en inbäddad magnet som gör det möjligt att hänga hörlurarna runt halsen när dem inte används - perfekt när du vill ta korta avbrott från din musik. 

Alltid redo med snabbladdning

Med Philips UpBeat TAUN102 har du upp till 7 timmars batteritid och kan med andra ord lyssna på musik en hel dag innan det är dags för laddning. Om du planerar en promenad eller ett träningspass på lunchen, men glömt att ladda dina hörlurar, kan du på endast 15 minuters snabbladdning få 90 minuters extra batteritid. 

1010482 Philips Philips UpBeat TAUN102 - Black TAUN102BK/00 Philips UpBeat TAUN102 är ett par kompakta och trådlösa in-ear-hörlurar med upp till 7 timmars batteritid. De magnetiska öronsnäckorna gör det möjligt att hänga hörlurarna runt halsen utan risk för att du ska tappa dem. Om batteriet tar slut kan du snabbladda dina hörlurar på endast 15 minuter och få 90 minuters extra batteritid.  Praktisk magnetisk design På baksidan av vardera öronsnäcka finns det en inbäddad magnet som gör det möjligt att hänga hörlurarna runt halsen när dem inte används - perfekt när du vill ta korta avbrott från din musik.  Alltid redo med snabbladdning Med Philips UpBeat TAUN102 har du upp till 7 timmars batteritid och kan med andra ord lyssna på musik en hel dag innan det är dags för laddning. Om du planerar en promenad eller ett träningspass på lunchen, men glömt att ladda dina hörlurar, kan du på endast 15 minuters snabbladdning få 90 minuters extra batteritid.  In-ear 3,4 17 189 SEK 189 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear