Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

In-ear-hörlurar med extremt detaljrikt ljud

Sennheiser CX 300S - Black

  Art.nr: 1009338
  • 17-21 000 Hz i frekvensomfång
  • Slitstark, trasselfri kabel
  • Isolerande passform
  • Fjärrkontroll och mikrofon
  • Fyra storlekar av pluggar medföljer

Kombinera med

Sennheiser CX 300S - Black
In-ear-hörlurar med extremt detaljrikt ljud

429:-


  • Pris: 528:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Höj nivån på ditt ljud med Sennheiser CX 300S. Dessa in-ear-hörlurar erbjuder en fantastisk detaljrik ljudåtergivning och god basrespons - Sennheisers signum. In-ear-designen, tillsammans med öronpluggar av silikon ger ett väldigt isolerat resultat som stänger ute allt omgivningsbrus och låter dig lyssna ostört.

Trasselfri sladd med fjärrkontroll och mikrofon

Den 1,2 meter långa hörlurskabeln är utformad för att ge dig en hållbar och trasselfri upplevelse. På kabeln hittar du en enknappsfjärrkontroll som tillåter dig att styra din musik och besvara samtal. Mikrofonen garanterar kristallklar kommunikation.

Förvaringsfodral och fyra storlekar av pluggar medföljer

För att du ska hitta den perfekta passformen skickar Sennheiser med extra öronpluggar i fyra storlekar. När du hittat rätt kommer du förstå innebörden av att lyssna på musik, helt ostört. Du får dessutom med ett förvaringsfodral så att du enkelt kan hålla reda på dina hörlurar, samtidigt som du ytterligare säkrar en trasselfri upplevelse.

Sennheiser CX 300S med fyra storlekar av öronpluggar och förvaringsfodral
1009338 Sennheiser Sennheiser CX 300S - Black 508593 Höj nivån på ditt ljud med Sennheiser CX 300S. Dessa in-ear-hörlurar erbjuder en fantastisk detaljrik ljudåtergivning och god basrespons - Sennheisers signum. In-ear-designen, tillsammans med öronpluggar av silikon ger ett väldigt isolerat resultat som stänger ute allt omgivningsbrus och låter dig lyssna ostört. Trasselfri sladd med fjärrkontroll och mikrofon Den 1,2 meter långa hörlurskabeln är utformad för att ge dig en hållbar och trasselfri upplevelse. På kabeln hittar du en enknappsfjärrkontroll som tillåter dig att styra din musik och besvara samtal. Mikrofonen garanterar kristallklar kommunikation. Förvaringsfodral och fyra storlekar av pluggar medföljer För att du ska hitta den perfekta passformen skickar Sennheiser med extra öronpluggar i fyra storlekar. När du hittat rätt kommer du förstå innebörden av att lyssna på musik, helt ostört. Du får dessutom med ett förvaringsfodral så att du enkelt kan hålla reda på dina hörlurar, samtidigt som du ytterligare säkrar en trasselfri upplevelse. In-ear 3,8 4 429 SEK 429 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear