Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trendiga in-ear-hörlurar med headset-funktion

Urbanista San Francisco - Fluffy Cloud

  Art.nr: 1002192
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Låg vikt och ergonomisk passform
  • Platt och trasselfri kabel
  • Välj hörlurar efter din känsla
  • 20-20000 Hz i frekvensomfång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

San Francisco från Urbanista är klassiska hörlurar optimerade för alldaglig användning och trivsam funktionalitet med fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal och musiken i exempelvis din smartphone. Välj en färg och som passar just din stil och gläns med snygg design och bra ljud.

Bra utformning och funktionalitet

Genomtänkt design med trasselfri kabel låter dig snabbt och lätt ansluta direkt ur fickan. Den ergonomiska designen ger en trivsam passform och likaså ljudet där det levereras med klar återgivning och fritt från bakgrundsbrus.

Kontrollen som finns på kabeln som även har integrerad mikrofon låter ta emot och ringa telefonsamtal när de är anslutna till din kompatibla Android- eller iOS-smartphone. Du kan även välja nästa eller föregående spår när du lyssnar på musik så du enkelt hittar rätt låt med rätt känsla - allt med din smartphone kvar i fickan för tryggt förvar.

1002192 Urbanista Urbanista San Francisco - Fluffy Cloud 1032503 San Francisco från Urbanista är klassiska hörlurar optimerade för alldaglig användning och trivsam funktionalitet med fjärrkontroll som låter dig hantera både samtal och musiken i exempelvis din smartphone. Välj en färg och som passar just din stil och gläns med snygg design och bra ljud. Bra utformning och funktionalitet Genomtänkt design med trasselfri kabel låter dig snabbt och lätt ansluta direkt ur fickan. Den ergonomiska designen ger en trivsam passform och likaså ljudet där det levereras med klar återgivning och fritt från bakgrundsbrus. Kontrollen som finns på kabeln som även har integrerad mikrofon låter ta emot och ringa telefonsamtal när de är anslutna till din kompatibla Android- eller iOS-smartphone. Du kan även välja nästa eller föregående spår när du lyssnar på musik så du enkelt hittar rätt låt med rätt känsla - allt med din smartphone kvar i fickan för tryggt förvar. In-ear 5 1 119 SEK 119 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear