Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hopfällbara, trådlösa hörlurar med mikrofon

Andersson BHO 1.1 - Black

  Art.nr: 1011503
 • Upp till 30 timmar batteritid
 • Lyssna på musik trådlöst
 • Ta samtal med handsfree-funktion
 • Bekväm och portabel design
 • Hopfällbara för enkel förvaring

Kombinera med

Andersson BHO 1.1 - Black
Hopfällbara, trådlösa hörlurar med mikrofon

199:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson BHO 1.1 - Black
Hopfällbara, trådlösa hörlurar med mikrofon

199:-


 • Pris: 598:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Söker du efter ett par prisvärda, trådlösa hörlurar med bra batteritid? Andersson BHO 1.1 är ett par trådlösa hörlurar i snygg, klassisk design som enkelt justeras för en perfekt passform. De trådlösa hörlurarna med sina stora högtalarelementen ger dig ett kraftfullt, fylligt ljud och hörlurarna passar lika bra til musik som till samtal. Med en rejäl batteritid på upp till 30 timmar kan du lyssna trådlöst på musik och svara på dina samtal hela dagen lång. 

Bra komfort och passform

Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får du en härlig rörelsefrihet då du slipper tänka på kablar som kan komma i vägen. När du lyssnat klart för stunden viker du lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring.

Få kraftfullt ljud hela dagen

Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra dig besviken. Du får kraftfull bas samtidigt som du kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal. Med den rejäla batteritiden kan du lyssna på musik och svara på samtal i upp till 30 timmar en laddning. 

Autoavstängning

Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna om du skulle glömma av att stänga av dem. 

Ha full kontroll över samtal och musik

På öronkåpan hittar du knappar som du kan styra musik och samtal med. Du justerar enkelt volymen, byter ljudspår och hanterar samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng.

I förpackningen:

 • Andersson BHO 1.1 
 • Laddningskabel
 • Bruksanvisning
1011503 Andersson Andersson BHO 1.1 - Black Söker du efter ett par prisvärda, trådlösa hörlurar med bra batteritid? Andersson BHO 1.1 är ett par trådlösa hörlurar i snygg, klassisk design som enkelt justeras för en perfekt passform. De trådlösa hörlurarna med sina stora högtalarelementen ger dig ett kraftfullt, fylligt ljud och hörlurarna passar lika bra til musik som till samtal. Med en rejäl batteritid på upp till 30 timmar kan du lyssna trådlöst på musik och svara på dina samtal hela dagen lång.  Bra komfort och passform Dessa hörlurar har noggrant utformats med mjuka öronkuddar och ett bredare huvudband för att ge en utmärkt viktfördelning och en väldigt trivsam passform där öronkåporna lätt justeras i höjdled. Med trådlös anslutning genom Bluetooth till exempelvis din smartphone får du en härlig rörelsefrihet då du slipper tänka på kablar som kan komma i vägen. När du lyssnat klart för stunden viker du lätt in kåporna för att minska utrymmet som behövs vid förvaring. Få kraftfullt ljud hela dagen Är du ute efter ett fylligt ljud kommer dessa hörlurar med 40 mm högtalarmembran inte göra dig besviken. Du får kraftfull bas samtidigt som du kan få klar diskant i både musik och telefonsamtal. Med den rejäla batteritiden kan du lyssna på musik och svara på samtal i upp till 30 timmar en laddning.  Autoavstängning Skulle ingenting spelas upp i hörlurarna aktiveras det automatiska ström-sparläget och stänger av hörlurarna om du skulle glömma av att stänga av dem.  Ha full kontroll över samtal och musik På öronkåpan hittar du knappar som du kan styra musik och samtal med. Du justerar enkelt volymen, byter ljudspår och hanterar samtal - allt med telefonen kvar i fickan. Perfekt egenskap oavsett i hemmet eller på språng. I förpackningen: Andersson BHO 1.1 LaddningskabelBruksanvisning On-ear 3,9 9 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear