Hörlurar med ljud och komfort i fokus

Andersson ONH 2.1 - Black

  Art.nr: 228931
  • Smart, ihopvikbar design
  • Tygklädd kabel
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • Kompatibel med alla smartphones

Kombinera med

Andersson ONH 2.1 Black
Hörlurar med ljud och komfort i fokus

99:-


  • Pris: 198:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson ONH 2.1 Black
Hörlurar med ljud och komfort i fokus

99:-


  • Pris: 348:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ONH 2.1 är en perfekta hörlurar för dig som ute efter design, ljud och kvalitet. Tåligt material och flätad kabel säkerställer en lång livslängd, fjärrkontroll och mikrofon gör det enklare att svara på samtal och byta spår i farten. Tillsammans med en hög komfort gör sig hörlurarna perfekta i löpspåret, på bussen, hemma i soffan eller på promenaden. Ett par hörlurar du inte vill lägga ifrån dig helt enkelt!

Design möter flexibilitet

Designen är noga genomtänkt och du får både stil och funktion i samma hörlur. Flexibelt och tåligt material säkerställer att hörlurarna klarar att bäras varje dag. Huvudbandet är mjukt och behagligt och kan justeras för bästa passform.

Samtidigt som komforten är hög när du har på dig hörlurarna har du möjligheten att vika ihop hörlurarna när du ska packa ner dom i väskan eller dylikt.

Slitstark och trasselfri kabel

Kabeln är klädd i tyg vilket ger både en längre livslängd samtidigt som du slipper irriterade trassel när du plockar upp hörlurarna ur väskan. En tygklädd kabel hänger också bättre längs kroppen och ger inte ifrån störande ljud eller fastnar i kläder.

Svara på samtal och styr musiken

Med mikrofon och fjärrkontroll på den tygklädda sladden är det enkelt att svara på samtal i farten eller styra uppspelningen av musik. Både mikrofonen och fjärrkontrollen fungerar med iOS- och Android-telefoner och det spelar heller ingen roll vilken musikapplikation du använder, till exempel Spotify eller Apple Music.

228931 Andersson Andersson ONH 2.1 - Black Andersson ONH 2.1 är en perfekta hörlurar för dig som ute efter design, ljud och kvalitet. Tåligt material och flätad kabel säkerställer en lång livslängd, fjärrkontroll och mikrofon gör det enklare att svara på samtal och byta spår i farten. Tillsammans med en hög komfort gör sig hörlurarna perfekta i löpspåret, på bussen, hemma i soffan eller på promenaden. Ett par hörlurar du inte vill lägga ifrån dig helt enkelt! Design möter flexibilitet Designen är noga genomtänkt och du får både stil och funktion i samma hörlur. Flexibelt och tåligt material säkerställer att hörlurarna klarar att bäras varje dag. Huvudbandet är mjukt och behagligt och kan justeras för bästa passform. Samtidigt som komforten är hög när du har på dig hörlurarna har du möjligheten att vika ihop hörlurarna när du ska packa ner dom i väskan eller dylikt. Slitstark och trasselfri kabel Kabeln är klädd i tyg vilket ger både en längre livslängd samtidigt som du slipper irriterade trassel när du plockar upp hörlurarna ur väskan. En tygklädd kabel hänger också bättre längs kroppen och ger inte ifrån störande ljud eller fastnar i kläder. Svara på samtal och styr musiken Med mikrofon och fjärrkontroll på den tygklädda sladden är det enkelt att svara på samtal i farten eller styra uppspelningen av musik. Både mikrofonen och fjärrkontrollen fungerar med iOS- och Android-telefoner och det spelar heller ingen roll vilken musikapplikation du använder, till exempel Spotify eller Apple Music. On-ear 4,6 45 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear