Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar från Marshall

Marshall Mid Bluetooth

  Art.nr: 237506
  • Upp till 30 timmars speltid
  • Imponerande ljudkvalitet
  • Stöd för högupplöst ljud med aptX
  • Fräck, ikonisk Marshall-design
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Marshall Mid är ett par trådlösa hörlurar i ikonisk Marshall-design med trådlös anslutning och en imponerande batteritid som klarar av att leverera ett riktigt kraftfullt ljud hela dagen.

Trådlöst med Bluetooth

Anslut trådlöst till Mid med Bluetooth aptX-tekniken. Du kan spela upp dina favoritlåtar i ljud med CD-kvalitet – och Bluetooth aptX har i princip alltid perfekt synk mellan ljud och bild så att dina filmer rör sig i takt med ljudet. Mid ger dig även rörelsefrihet med upp till 9 meters trådlös räckvidd.

Mid håller musiken igång och med över 30 timmars trådlös uppspelning per laddning får du ett par hörlurar som fungerar perfekt för exempelvis pendeln, jobbet och hemmalyssningen.

Fräck design med moderna funktioner

Mid är hörlurarna som har alla Marshall-detaljer – svart vinyl-läder, den ikoniska Marshall-texten, metallgångjärn och mässingsdetaljer. Förutom rockdetaljerna har Mid rejäla, tredimensionella leder, ett behagligt huvudband och en on-ear-design med distinkt look och fantastisk passform.

Multireglage för musik och samtal

Använd multireglaget för att spela upp, pausa, blanda och ändra volymen i din enhet. Det används också för att slå på och av hörlurarna. Med några enkla klick kan du besvara, avvisa och avsluta samtal om det ringer medan du lyssnar.

Ergonomisk design

Marshall Mid har ett mjukt huvudband. De tredimensionella lederna helt i metall kan rotera fritt och de anpassar sig till ditt huvud och ger perfekt passform, samt att de mjuka kuddarna vilar lätt mot öronen. ​Den hopfällbara designen gör också Mid till den perfekta reskamraten som klarar av långa dagar på resande fot. När du vill ta en paus viker du bara ihop och lägger undan dem.

237506 Marshall Marshall Mid Bluetooth 4091742 Marshall Mid är ett par trådlösa hörlurar i ikonisk Marshall-design med trådlös anslutning och en imponerande batteritid som klarar av att leverera ett riktigt kraftfullt ljud hela dagen. Trådlöst med Bluetooth Anslut trådlöst till Mid med Bluetooth aptX-tekniken. Du kan spela upp dina favoritlåtar i ljud med CD-kvalitet – och Bluetooth aptX har i princip alltid perfekt synk mellan ljud och bild så att dina filmer rör sig i takt med ljudet. Mid ger dig även rörelsefrihet med upp till 9 meters trådlös räckvidd. Mid håller musiken igång och med över 30 timmars trådlös uppspelning per laddning får du ett par hörlurar som fungerar perfekt för exempelvis pendeln, jobbet och hemmalyssningen. Fräck design med moderna funktioner Mid är hörlurarna som har alla Marshall-detaljer – svart vinyl-läder, den ikoniska Marshall-texten, metallgångjärn och mässingsdetaljer. Förutom rockdetaljerna har Mid rejäla, tredimensionella leder, ett behagligt huvudband och en on-ear-design med distinkt look och fantastisk passform. Multireglage för musik och samtal Använd multireglaget för att spela upp, pausa, blanda och ändra volymen i din enhet. Det används också för att slå på och av hörlurarna. Med några enkla klick kan du besvara, avvisa och avsluta samtal om det ringer medan du lyssnar. Ergonomisk design Marshall Mid har ett mjukt huvudband. De tredimensionella lederna helt i metall kan rotera fritt och de anpassar sig till ditt huvud och ger perfekt passform, samt att de mjuka kuddarna vilar lätt mot öronen. ​Den hopfällbara designen gör också Mid till den perfekta reskamraten som klarar av långa dagar på resande fot. När du vill ta en paus viker du bara ihop och lägger undan dem. On-ear 3,6 20 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. On-ear