Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa on-ear-hörlurar med hopvikbar design

Philips UH202WT - White

  Art.nr: 1012518
  • Upp till 15 timmars batteritid
  • 32 mm akustiska neodymelement
  • Låg vikt på endast 195 g
  • Inbyggd mikrofon med brusreducering
  • Praktisk multifunktionsknapp
Färg/Variant: Vit

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips TAUH202 är ett par trådlösa on-ear-hörlurar med 32 mm akustiska neodymelement som levererar ett bra ljud med djup bas.  Med upp till 15 timmar batteritid blir de trådlösa hörlurarna från Philips ett trevligt sällskap på längre resor eller under långa arbetsdagar. Den praktiska, hopvikbara designen och den låga vikten på endast 195 g gör att Philips TAUH202 är enkla att ta med överallt.

philips-uh202wt

Starkt ljud i praktiskt format

Med Philips akustiska neodymelement på 32 mm i TAUH202 får du ett rent och balanserat ljud i en kompakt och hopvikbar design. Med de kraftfulla elementen kan du njuta dina favoritlåtar med klar diskant och kraftfull bas i dina on-ear-hörlurar. 

Styr med multifunktionsknapp

Njut av tonerna till en härlig rockklassiker eller svara på samtal när kompisen ringer. Med den lättillgängliga multifunktionsknappen för samtal och musik på hörlurskåpan kan du enkelt hantera dina inkommande samtal när du lyssnar på musik. Du kan även hoppa över den dåliga låten i spellistan eller avvisa ett samtal mitt i en spännande poddcast.

I förpackningen:

  • Philips TAUH202
  • USB-kabel för laddning