Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tvättbara sporthörlurar med Bluetooth och swipe-kontroll

Urbanears Hellas Rush - Grey/Orange

  Art.nr: 228571
 • Tvättbart huvudband och öronkudar
 • Upp till 14 timmars batteritid
 • Reflexdetaljer
 • Inbyggd mikrofon
 • Touchpanel på öronkåpan
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Urbanears Hellas är ett par sportlurar för dig som gillar on-ear-konstruktionen med huvudband, men vill kunna röra dig fritt under träningen utan sladdar. Koppla ihop hörlurarna via Bluetooth med din mobil och styr sedan musiken via touchpanelen utanpå öronkåpan!

Hörlurar för träningen

Hellas har gjorts för att hänga med på gymmet eller på löprundan. Om du inte gillar små in-ear-hörlurar utan vill ha ett par lätta, tåliga hörlurar som sitter över huvudet så är Hellas för dig. De mjuka mesh-klädda öronkuddarna och huvudbandet är svettåliga och klarar av att bli fuktiga. Och det bästa av allt, både kuddar och huvudband är löstagbara och kan tvättas i tvättmaskin så du åter igen får fräscha rena hörlurar efter ett svettigt träningspass!

Reflexdetaljer

Reflekterande material gör att du syns även på den tidiga eller sena löprundan när det är mörkt ute.

Smart swipe-funktion

Byt låt och kontrollera volymen direkt via den vänstra luren. Det smarta touch-systemet låter dig svepa fingret i sidled för att byta låt och vertikalt för att höja eller sänka volymen. 

Trådlösa med Bluetooth

Sladdar som hänger och slänger är det sista man vill ha under träningen. Urbanears Hellas ansluts till din smartphone via Bluetooth så du kan sporta och träna trådlöst med peppande musik i öronen.
För att para ihop lurarna med en Bluetooth-enhet skall touch-knappen hållas inne i minst 8 sekunder. Efter att hörlurarna och en enhet är ihopparade första gången kommer de automatiskt sammankopplas när de är påslagna och befinner sig inom tio meter från varandra.
Det inbyggda batteriet ger dig upp till 14 timmars speltid så du hinner springa ett helt maraton innan det är dags att ladda. Standby-tiden är ungefär 250 timmar och du laddar via microUSB-kabel.

Inbyggd mikrofon

Använd dina lurar för att hålla kontakt med nära och kära. Via Bluetooth tar du enkelt emot samtal genom att trycka på touch-plattan. 

Titta även på

(118 st)
 • Reflekterande kabel med mikrofon och fjärrkontroll
 • Bluetooth-anslutning med stöd för både Android & iOS
 • Svettsäkra med IPX5-certifiering

699:-

Titta även på

(118 st)
 • Reflekterande kabel med mikrofon och fjärrkontroll
 • Bluetooth-anslutning med stöd för både Android & iOS
 • Svettsäkra med IPX5-certifiering

699:-

228571 Urbanears Urbanears Hellas Rush - Grey/Orange 4091228 Urbanears Hellas är ett par sportlurar för dig som gillar on-ear-konstruktionen med huvudband, men vill kunna röra dig fritt under träningen utan sladdar. Koppla ihop hörlurarna via Bluetooth med din mobil och styr sedan musiken via touchpanelen utanpå öronkåpan! Hörlurar för träningen Hellas har gjorts för att hänga med på gymmet eller på löprundan. Om du inte gillar små in-ear-hörlurar utan vill ha ett par lätta, tåliga hörlurar som sitter över huvudet så är Hellas för dig. De mjuka mesh-klädda öronkuddarna och huvudbandet är svettåliga och klarar av att bli fuktiga. Och det bästa av allt, både kuddar och huvudband är löstagbara och kan tvättas i tvättmaskin så du åter igen får fräscha rena hörlurar efter ett svettigt träningspass! Reflexdetaljer Reflekterande material gör att du syns även på den tidiga eller sena löprundan när det är mörkt ute. Smart swipe-funktion Byt låt och kontrollera volymen direkt via den vänstra luren. Det smarta touch-systemet låter dig svepa fingret i sidled för att byta låt och vertikalt för att höja eller sänka volymen.  Trådlösa med Bluetooth Sladdar som hänger och slänger är det sista man vill ha under träningen. Urbanears Hellas ansluts till din smartphone via Bluetooth så du kan sporta och träna trådlöst med peppande musik i öronen. För att para ihop lurarna med en Bluetooth-enhet skall touch-knappen hållas inne i minst 8 sekunder. Efter att hörlurarna och en enhet är ihopparade första gången kommer de automatiskt sammankopplas när de är påslagna och befinner sig inom tio meter från varandra.Det inbyggda batteriet ger dig upp till 14 timmars speltid så du hinner springa ett helt maraton innan det är dags att ladda. Standby-tiden är ungefär 250 timmar och du laddar via microUSB-kabel. Inbyggd mikrofon Använd dina lurar för att hålla kontakt med nära och kära. Via Bluetooth tar du enkelt emot samtal genom att trycka på touch-plattan.  On-ear 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. On-ear