Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering

Andersson CDH 3.2

  Art.nr: 228885
 • Lyssna trådlöst med Bluetooth-anslutning
 • Superb komfort med memory foam-kuddar
 • Aktiv brusreducering stänger ute oljud
 • Upp till 30 timmars batteritid
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Max 2 per kund

Kombinera med

Andersson CDH 3.2
Produkt du tittar på: Trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering

799:-

Belkin Lightning to 3,5 mm Cable iPhone
Andersson Wall charger USB 1xQC3.0 3A
Nedis Headphone Stand, Aluminium Black

 • Pris: 1 396:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlös frihet, aktiv brusreducering och ett imponerande ljud. CDH 3.2 är den perfekta hörluren för alla tillfällen. Med brusreducering är den ett perfekt val på resan eller kontoret, ljudet håller tillräckligt hög kvalitet för alla olika musikgenrer och den trådlösa anslutningen gör det både enklare och mer bevkämt att lyssna på dina favoritalbum.

Digital Life har provat Andersson CDH 3.2 och satt sitt betyg.

"... Andersson CDH 3.2 en trevlig hörlur för dig med begränsad budget. Vi behöver knappast säga att du får en bättre hörlur om du är villig att avstå från antingen trådlöst lyssnande eller aktiv brusreducering, men om det är vad du vill ha kommer du ha svårt att hitta en bättre hörlur för samma peng."

För att läsa hela testet kan du klicka här för att slussas vidare till Digital Lifes hemsida.

Bara du och musiken

Den aktiva brusreduceringen minimerar buller och störande ljud omkring dig. Du sätter på och stänger av brusreduceringen direkt via öronkåpan och den fungerar med både trådlös Bluetooth-anslutning och kabel-anslutning.

Ljudkvalitet som imponerar

Njut av klara detaljer, djup och dynamisk bas och ett brett mellanregister som lyfter fram all typ av musik perfekt. Med en omslutande passform blir hela musikupplevelsen bättre och du får ett grymt kraftfullt och imponerande ljud.

Ett soundtrack för hela dagen

Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din Bluetooth-enhet Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musik utan kabel. Med upp till 10 meter räckvidd behöver du heller inte ha telefonen på dig när du lyssnar. Det finns heller ingen begränsning när det kommer till ljud. Du kan självklart strömma ljud från Netflix, Spotify eller varför inte lyssna på din favoritpodcast?

CDH 3.2 har en imponerande batteritid på hela 30 timmar så att du kan lyssna trådlöst och ostört hela dagen. När batteriet börjar ta slut laddar du snabbt upp det med en medföljande USB-kabel.

Superb komfort

Hörlurarna vilar bekvämt på ditt huvud. Med stora, luftiga öronkåpor av memory foam får du inte bara en perfekt passform som formas efter ditt huvud utan också en luftig och sval ljudupplevelse. Öronkåporna "andas" och håller värmen nere även under lång användning.

Pausa, spela, prata

Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll på öronkåpan hanterar du både musik och samtal utan att ha mobilen nära till hands. Perfekt om du pendlar och har mobilen i fickan.

Titta även på

(28 st)
 • Batteritid upp till 35 timmar med brusreducering aktiverad
 • Anslut med NFC och få Bluetooth-överföring i hög kvalitet
 • Stödjer högupplöst ljud med uppskalning

1 290:-

Titta även på

(28 st)
 • Batteritid upp till 35 timmar med brusreducering aktiverad
 • Anslut med NFC och få Bluetooth-överföring i hög kvalitet
 • Stödjer högupplöst ljud med uppskalning

1 290:-

228885 Andersson Andersson CDH 3.2 CDH 3.2 Trådlös frihet, aktiv brusreducering och ett imponerande ljud. CDH 3.2 är den perfekta hörluren för alla tillfällen. Med brusreducering är den ett perfekt val på resan eller kontoret, ljudet håller tillräckligt hög kvalitet för alla olika musikgenrer och den trådlösa anslutningen gör det både enklare och mer bevkämt att lyssna på dina favoritalbum. Digital Life har provat Andersson CDH 3.2 och satt sitt betyg."... Andersson CDH 3.2 en trevlig hörlur för dig med begränsad budget. Vi behöver knappast säga att du får en bättre hörlur om du är villig att avstå från antingen trådlöst lyssnande eller aktiv brusreducering, men om det är vad du vill ha kommer du ha svårt att hitta en bättre hörlur för samma peng."För att läsa hela testet kan du klicka här för att slussas vidare till Digital Lifes hemsida. Bara du och musiken Den aktiva brusreduceringen minimerar buller och störande ljud omkring dig. Du sätter på och stänger av brusreduceringen direkt via öronkåpan och den fungerar med både trådlös Bluetooth-anslutning och kabel-anslutning. Ljudkvalitet som imponerar Njut av klara detaljer, djup och dynamisk bas och ett brett mellanregister som lyfter fram all typ av musik perfekt. Med en omslutande passform blir hela musikupplevelsen bättre och du får ett grymt kraftfullt och imponerande ljud. Ett soundtrack för hela dagen Glöm allt vad kablar heter. Med Bluetooth-anslutning kan du parkoppla din Bluetooth-enhet Android eller Apple, med hörlurarna för att strömma musik utan kabel. Med upp till 10 meter räckvidd behöver du heller inte ha telefonen på dig när du lyssnar. Det finns heller ingen begränsning när det kommer till ljud. Du kan självklart strömma ljud från Netflix, Spotify eller varför inte lyssna på din favoritpodcast?CDH 3.2 har en imponerande batteritid på hela 30 timmar så att du kan lyssna trådlöst och ostört hela dagen. När batteriet börjar ta slut laddar du snabbt upp det med en medföljande USB-kabel. Superb komfort Hörlurarna vilar bekvämt på ditt huvud. Med stora, luftiga öronkåpor av memory foam får du inte bara en perfekt passform som formas efter ditt huvud utan också en luftig och sval ljudupplevelse. Öronkåporna "andas" och håller värmen nere även under lång användning. Pausa, spela, prata Med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll på öronkåpan hanterar du både musik och samtal utan att ha mobilen nära till hands. Perfekt om du pendlar och har mobilen i fickan. Over-ear 3,9 36 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear