Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Populär studiohörlur med fantastiskt ljud

Audio Technica ATH-M50X - Black

  Art.nr: 204131
 • 15 - 28 000 Hz
 • 45 mm membran
 • Tre löstagbara kablar
 • Ihopvikbara
 • Optimal komfort

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Populär studiohörlur med fantastiskt ljud

ATH-M50X har samma eftertraktade ljudkvalitet och komfort som sin föregångare ATH-M50, nu med förfinade öronmuffar samt tre löstagbara kablar som ingår (1,2  - 3,0 meter spiralkabel, 3.0 meter rak kabel och en 1,2 meter rak kabel)

ATH-M50X är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.

Professionella studiohörlurar

Med ATH-M50X professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete!

Lätta att ta med

En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.Den omslutande hörluren kan vridas 180° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner.

Perfekt ljud

Hörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas.

3 utbytbara kablar

För att ge dig ännu större användarvänlighet, levereras dessa hörlurar med inte mindre än tre olika kablar. Du får med en spiralkabel 3 meter, en rak kabel 3 meter och en 1,2 meter rak kabel för användning med mobila enheter. Löstagbar kabel är helt nytt för M50X och önskad kabel ansluts enkelt till en hörselkåpan.

Du får även en 6,3 mm stereoadapter som passar båda kablarna på 3 meter. Tack vare dess utmärkta ljudkvalitet, komfort och långa kablar är Audio Technica ATH-M50X lika bra som TV-hörlurar och filmkritisk musiklyssning .

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • 45 mm kraftfulla element
 • Ljudisolerande over-ear design

1 990:-

Titta även på

(0 st)
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • 45 mm kraftfulla element
 • Ljudisolerande over-ear design

1 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

204131 Audio Technica Audio Technica ATH-M50X - Black ATE-ATH-M50X Populär studiohörlur med fantastiskt ljudATH-M50X har samma eftertraktade ljudkvalitet och komfort som sin föregångare ATH-M50, nu med förfinade öronmuffar samt tre löstagbara kablar som ingår (1,2  - 3,0 meter spiralkabel, 3.0 meter rak kabel och en 1,2 meter rak kabel)ATH-M50X är en rejäl och gedigen hörlur med lång spiralkabel som kan stretchas från 1,2 till 3 meter, vilket gör att den passar lika bra i musikstudion och i DJ-båset som hemma i TV-soffan. Hörlurarna har kraftfulla högtalarmembran på 45 mm och ett brett frekvensomfång samt är vikbara för praktiskt förvaring och transport.Professionella studiohörlurarMed ATH-M50X professionella studio-hörlurar har Audio-Technica uppnått en exceptionellt bra kombination av ljud och komfort. Speciellt framtagna för ett professionellt studioarbete! Lätta att ta med En effektiv ihopfällbar design för platsbesparande bärbarhet och förvaring.Den omslutande hörluren kan vridas 180° och har lyxigt vadderade öronkuddar som skapar en enastående tätning för maximal isolering.Justerbart huvudfäste med vaddering ger bästa komfort under långa studiosessioner. Perfekt ljudHörlurarna har utrustats med 45mm stora element och neodymium-magneter som levererar en exceptionell effekttålighet med djup och exakt bas. 3 utbytbara kablar För att ge dig ännu större användarvänlighet, levereras dessa hörlurar med inte mindre än tre olika kablar. Du får med en spiralkabel 3 meter, en rak kabel 3 meter och en 1,2 meter rak kabel för användning med mobila enheter. Löstagbar kabel är helt nytt för M50X och önskad kabel ansluts enkelt till en hörselkåpan.Du får även en 6,3 mm stereoadapter som passar båda kablarna på 3 meter. Tack vare dess utmärkta ljudkvalitet, komfort och långa kablar är Audio Technica ATH-M50X lika bra som TV-hörlurar och filmkritisk musiklyssning . Over-ear 4,6 51 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear