Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa over-ear-hörlurar med lång batteritid

Audio Technica ATH-SR30BTBK

  Art.nr: 1011898
 • Upp till 70 timmars batteritid
 • 40 mm högtalarelement
 • Hög ljudkvalitet med fyllig bas
 • Styr musik och samtal via öronkåpan
 • Hopvikbar design
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Audio Technica ATH-SR30BT är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med kraftfulla högtalarelement och en välbyggd konstruktion som omfamnar dina öron med hög ljudkvalitet.  Den 70 timmars långa batteritiden gör de trådlösa hörlurarna från Audio Technica till ett utmärkt sällskap för längre resor och långa dagars arbete. Med en portabel och hopvikbar design blir Audio Technica ATH-SR30BT enkla att lägga ner i väskan när du lyssnat färdigt för stunden. 

Audio Technica ATH-SR30BT trådlösa hörlurar

Konstruktion och ljud i hög kvalitet

Audio Technica ATH-SR30BT har kraftfulla högtalarelement på 40mm som ger din musik ett kraftfullt ljud i hög kvalitet.  Njut av dina favoritlåtar med ett klart mellanregister, detaljrika toner och en fyllig bas. Det dubbla lagret av isolering säkerställer att ljudläckaget minskas för att du inte ska gå miste om ditt ljud. 

Spela, pausa, spela, pausa

Njut av tonerna till en härlig rockklassiker, svara på samtal när kompisen ringer och starta därefter musiken igen. Med de lättillgängliga kontrollerna för musik och samtal på hörlurskåpan kan du enkelt hantera dina inkommande samtal när du lyssnar på musik. 

Audio Technica ATH-SR30BT trådlösa over-ear-hörlurar

Extremt lång batteritid

Med en batteritid på upp till 70 timmar blir det aldrig tyst i dina öron. Dansa i mörkret tillsammans med Bruce Springsteen eller lyssna på "Born in the U.S.A" på repeat, över 900 gånger, innan batteriet behöver fyllas på med ny energi. En full laddning av batteriet tar ca 4 timmar.

I förpackningen:

 • Audio Technica ATH-SR30BT
 • Micro-USB-laddningskabel (30cm)
Audio Technica ATH-SR30BTBK trådlösa hörlurar i förpackning

Titta även på

(51 st)
 • 15 - 28 000 Hz
 • 45 mm membran
 • Tre löstagbara kablar

1 190:-

Titta även på

(51 st)
 • 15 - 28 000 Hz
 • 45 mm membran
 • Tre löstagbara kablar

1 190:-

1011898 Audio Technica Audio Technica ATH-SR30BTBK ATH-SR30BTBK Audio Technica ATH-SR30BT är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med kraftfulla högtalarelement och en välbyggd konstruktion som omfamnar dina öron med hög ljudkvalitet.  Den 70 timmars långa batteritiden gör de trådlösa hörlurarna från Audio Technica till ett utmärkt sällskap för längre resor och långa dagars arbete. Med en portabel och hopvikbar design blir Audio Technica ATH-SR30BT enkla att lägga ner i väskan när du lyssnat färdigt för stunden.  Konstruktion och ljud i hög kvalitet Audio Technica ATH-SR30BT har kraftfulla högtalarelement på 40mm som ger din musik ett kraftfullt ljud i hög kvalitet.  Njut av dina favoritlåtar med ett klart mellanregister, detaljrika toner och en fyllig bas. Det dubbla lagret av isolering säkerställer att ljudläckaget minskas för att du inte ska gå miste om ditt ljud.  Spela, pausa, spela, pausa Njut av tonerna till en härlig rockklassiker, svara på samtal när kompisen ringer och starta därefter musiken igen. Med de lättillgängliga kontrollerna för musik och samtal på hörlurskåpan kan du enkelt hantera dina inkommande samtal när du lyssnar på musik.  Extremt lång batteritid Med en batteritid på upp till 70 timmar blir det aldrig tyst i dina öron. Dansa i mörkret tillsammans med Bruce Springsteen eller lyssna på "Born in the U.S.A" på repeat, över 900 gånger, innan batteriet behöver fyllas på med ny energi. En full laddning av batteriet tar ca 4 timmar. I förpackningen: Audio Technica ATH-SR30BTMicro-USB-laddningskabel (30cm) Over-ear 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear