Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlösa Marshall-lurar med grymt ljud

Marshall Monitor Bluetooth

  Art.nr: 242506
 • Upp till 30 timmars speltid
 • Grym ljudkvalitet med Blueooth aptX
 • Smart, ergonomisk design
 • Klassisk Marshall-look med vinyl

Kombinera med

Marshall Monitor BT
Trådlösa Marshall-lurar med grymt ljud

1 590:-


 • Pris: 1 739:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Marshall Monitor BT
Trådlösa Marshall-lurar med grymt ljud

1 590:-


 • Pris: 1 739:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Monitor Bluetooth kombinerar Hi-Fi-funktioner och Bluetooth aptX-teknik för att ge upp till 30 timmars ljudkvalitet på en enda laddning. Monitor Bluetooth ergonomiska, heltäckande hörlurar ger utmärkt brusisolering utan att vara klumpiga - dom ligger lätt mot dina öron så att du kan lyssna i timmar. Svart vinyl, detaljer i mässing och den präglade Marshall-texten ger Monitor Bluetooth det där ikoniska utseender som återfinns hos klassiska Marshall-prylar.

Bluetooth aptX

Anslut trådlöst till Monitor med Bluetooth aptX-tekniken. Du kan inte bara spela upp din musik med högre bithastighet med Bluetooth aptX, utan synkroniseringsproblemen mellan ljud och bild minimeras också så att dina bilden rör sig i takt med ljudet. Monitor Bluetooth ger dig rörelsefrihet med upp till 9 meters trådlös räckvidd.

Mer än 30 timmars uppspelningstid

Monitor Bluetooth håller musiken igång med mer än 30 timmars exceptionell ljudkvalitet på en enda laddning. Konkurrenterna ligger långt efter.

Helt omslutande design

Specialanpassade 40 mm drivelement som ger Monitor Bluetooth överlägset Hi-Fi-ljud som balanserar skärpa med precis rätt mängd bas i kombination med ett stort frekvensomfång, samtidigt som de heltäckande hörlurarna ger brusisolering – perfekt för den som vill ha mångsidiga hörlurar med hög kvalitet.

50 år gammalt Marshall-arv i kombination med modern design

Monitor Bluetooth har svart vinyl, den ikoniska Marshall-texten och mässingsdetaljer. Förutom den robusta, snygga designen har Monitor Bluetooth rejäla gjutna metalleder och en heltäckande hörlursdesign som ger en distinkt look och fantastisk passform. 

Styrknapp

Använd multireglaget för att spela upp, pausa, blanda och ändra volymen i din enhet. Det används också för att slå på och av hörlurarna. Och med några enkla klick kan du besvara, avvisa och avsluta samtal om det ringer medan du lyssnar.

Besvara, avvisa eller avsluta samtal trådlöst med hjälp av styrknappen. Med de två inbyggda, passiva mikrofonerna med brusreducering samtalar du och spelar in röstanteckningar i enheten.

Ergonomisk och smart design

Monitor Bluetooth har ett mjukt huvudband i kombination med metalleder för en perfekt passform. Den bekväma heltäckande hörlursdesignen ger överlägsen brusisolering utan att vara klumpiga, och de supermjuka öronkuddarna ligger lätt mot öronen, så att du kan använda hörlurarna i timmar. 

Monitor Bluetooth kan vikas ihop till en perfekt reskamrat som klarar av långa dagar på resande fot. När du vill ta en paus viker du bara ihop och lägger undan dem i canvaspåsen som medföljer. 

Titta även på

(5 st)
 • Nå upp till 20 timmar batteritid
 • Dubbla mikrofoner och headset-möjlighet
 • Förstklassig ljudöverföring med aptX

1 990:-

Titta även på

(5 st)
 • Nå upp till 20 timmar batteritid
 • Dubbla mikrofoner och headset-möjlighet
 • Förstklassig ljudöverföring med aptX

1 990:-

242506 Marshall Marshall Monitor Bluetooth 4091743 Monitor Bluetooth kombinerar Hi-Fi-funktioner och Bluetooth aptX-teknik för att ge upp till 30 timmars ljudkvalitet på en enda laddning. Monitor Bluetooth ergonomiska, heltäckande hörlurar ger utmärkt brusisolering utan att vara klumpiga - dom ligger lätt mot dina öron så att du kan lyssna i timmar. Svart vinyl, detaljer i mässing och den präglade Marshall-texten ger Monitor Bluetooth det där ikoniska utseender som återfinns hos klassiska Marshall-prylar. Bluetooth aptX Anslut trådlöst till Monitor med Bluetooth aptX-tekniken. Du kan inte bara spela upp din musik med högre bithastighet med Bluetooth aptX, utan synkroniseringsproblemen mellan ljud och bild minimeras också så att dina bilden rör sig i takt med ljudet. Monitor Bluetooth ger dig rörelsefrihet med upp till 9 meters trådlös räckvidd. Mer än 30 timmars uppspelningstid Monitor Bluetooth håller musiken igång med mer än 30 timmars exceptionell ljudkvalitet på en enda laddning. Konkurrenterna ligger långt efter. Helt omslutande design Specialanpassade 40 mm drivelement som ger Monitor Bluetooth överlägset Hi-Fi-ljud som balanserar skärpa med precis rätt mängd bas i kombination med ett stort frekvensomfång, samtidigt som de heltäckande hörlurarna ger brusisolering – perfekt för den som vill ha mångsidiga hörlurar med hög kvalitet. 50 år gammalt Marshall-arv i kombination med modern design Monitor Bluetooth har svart vinyl, den ikoniska Marshall-texten och mässingsdetaljer. Förutom den robusta, snygga designen har Monitor Bluetooth rejäla gjutna metalleder och en heltäckande hörlursdesign som ger en distinkt look och fantastisk passform.  Styrknapp Använd multireglaget för att spela upp, pausa, blanda och ändra volymen i din enhet. Det används också för att slå på och av hörlurarna. Och med några enkla klick kan du besvara, avvisa och avsluta samtal om det ringer medan du lyssnar. Besvara, avvisa eller avsluta samtal trådlöst med hjälp av styrknappen. Med de två inbyggda, passiva mikrofonerna med brusreducering samtalar du och spelar in röstanteckningar i enheten. Ergonomisk och smart design Monitor Bluetooth har ett mjukt huvudband i kombination med metalleder för en perfekt passform. Den bekväma heltäckande hörlursdesignen ger överlägsen brusisolering utan att vara klumpiga, och de supermjuka öronkuddarna ligger lätt mot öronen, så att du kan använda hörlurarna i timmar.  Monitor Bluetooth kan vikas ihop till en perfekt reskamrat som klarar av långa dagar på resande fot. När du vill ta en paus viker du bara ihop och lägger undan dem i canvaspåsen som medföljer.  Over-ear 4,6 17 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear