Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hörselskydd med inbyggda högtalare och Bluetooth

Peltor WS Alert XP

  Art.nr: 187684
 • Dynamiska högtalare
 • Bluetooth
 • Kraftfull ljuddämpning
 • Brusreducerande mikrofon
 • FM-radio

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Peltor levererar ett hörselskydd med dynamiska högtalare och bluetooth för bästa komfort. Denna version har uppgraderats från den välkända Peltor WS Alert med nya funktioner som ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för säker och stabil radio-mottagning. Via Bluetooth talar du obehindrat i mobiltelefon eller strömmar musik samtidigt som du skyddar din hörsel från alla skadliga ljud. Du kommer att kunna höra och kommunicera med personer i din omgivning i en normal samtalsnivå. 

Handsfree via Bluetooth

En bullrig miljö ska aldrig behöva vara ett hinder för kontakt med omvärlden, inte ens under pågående arbete. Med Peltor WS Alert XP ansluter du snabbt och enkelt till din mobiltelefon med Bluetooth. Det enda du behöver tänka på är att förvara mobiltelefonen inom 10 meters avstånd, till exempel i fickan. En elektronisk röst meddelar att du har ett inkommande samtal, du svarar genom att trycka på svarsknappen och kan sedan prata obehindrat utan att avbryta det du håller på med. Ljudnivån på eventuell radio eller musikströmning reduceras automatiskt.

Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring. När du avslutar samtalet återupptas musiken per automatik.

Strömma musik eller lyssna på MP3

Med den uppgraderade Bluetooth®-tekniken, kan du strömma musik trådlöst från exempelvis Spotify® eller iTunes®, antingen via mobiltelefonen eller laptopen. Det är lika enkelt som att spela dina nedladdade MP3-filer. Annan extern utrustning kan anslutas via en kabel.

Titta även på

(3 st)
 • FM-radio
 • Brusreducerande mikrofon
 • Streama musik trådlöst med Bluetooth

3 490:-

Titta även på

(3 st)
 • FM-radio
 • Brusreducerande mikrofon
 • Streama musik trådlöst med Bluetooth

3 490:-

187684 Peltor Peltor WS Alert XP MRX21AWS5 Peltor levererar ett hörselskydd med dynamiska högtalare och bluetooth för bästa komfort. Denna version har uppgraderats från den välkända Peltor WS Alert med nya funktioner som ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för säker och stabil radio-mottagning. Via Bluetooth talar du obehindrat i mobiltelefon eller strömmar musik samtidigt som du skyddar din hörsel från alla skadliga ljud. Du kommer att kunna höra och kommunicera med personer i din omgivning i en normal samtalsnivå.  Handsfree via Bluetooth En bullrig miljö ska aldrig behöva vara ett hinder för kontakt med omvärlden, inte ens under pågående arbete. Med Peltor WS Alert XP ansluter du snabbt och enkelt till din mobiltelefon med Bluetooth. Det enda du behöver tänka på är att förvara mobiltelefonen inom 10 meters avstånd, till exempel i fickan. En elektronisk röst meddelar att du har ett inkommande samtal, du svarar genom att trycka på svarsknappen och kan sedan prata obehindrat utan att avbryta det du håller på med. Ljudnivån på eventuell radio eller musikströmning reduceras automatiskt. Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring. När du avslutar samtalet återupptas musiken per automatik. Strömma musik eller lyssna på MP3 Med den uppgraderade Bluetooth®-tekniken, kan du strömma musik trådlöst från exempelvis Spotify® eller iTunes®, antingen via mobiltelefonen eller laptopen. Det är lika enkelt som att spela dina nedladdade MP3-filer. Annan extern utrustning kan anslutas via en kabel. Over-ear 4,5 39 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Over-ear