Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvinnande, trådlösa hörlurar med utmärkt ljud

Sennheiser HD 4.50 BTNC

  Art.nr: 244693
  • Upp till 25 timmars speltid i hög kvalitet
  • Bluetooth och NFC
  • Integrerade kontroller för samtal och musik
  • Stäng andra ljud ute med NoiseGard™
  • 18 - 22,000 Hz, 18 Ω

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HD 4.50 BTNC ger dig möjligheten att röra dig fritt ansluten enbart genom Bluetooth och kunna lägga fokus på det du vill lyssna på i din hörlurar. Designade efter lyssnarens behov som inte bara nöjer sig med att ta med sig sin underhållning utan Sennheiser vill här även med deras NoiseGard™-teknik stänga ute övriga ljud från omgivningen.

Utmärkt ljud trådlöst med enkel ihop-parning tack vare NFC

Med hjälp av exempelvis teknik som aptX Audio Coding genom Bluetooth överföringen kan du vara säker på att du får rent ljud i hög kvalitet även utan någon kabel som binder samman dina hörlurar från ljudkällan. Du får även full rörelsefrihet med upp till 19 timmars speltid så du trivsamt kan ägna dig åt dina aktiviteter och samtidigt lägga din fokus på underhållningen. Du kan även enkelt ansluta dina hörlurar med Bluetooth NFC-teknik för att enkelt para ihop dina enheter snabbt skall synkroniseras och du kan börja använda hörlurarna direkt.
Medföljande kabeln med 3.5 mm, AUX-anslutning går även bra att koppla in i hörlurarna för den som föredrar det eller om ljudkällan inte skulle stödja just en trådlös anslutning.

Stäng ute din omgivning

NoiseGard™ är ett unikt koncept som inte bara sluter tätt kring dina öron för att ljud inte skall läcka varken ut eller in. Små mikrofoner fångar upp lågfrekventa ljud utifrån din omgivning och NoiseGard™-tekniken ser till så att ljudvågor som är en exakt motsats till det ljudet används för att motverka och stänga ute mestadels av ljuden utifrån dina hörlurar. Du kan även välja att stänga av denna effekt vilket kan vara till hjälp i de lägen man kan vara i behov av att kunna ta in ljud från omvärlden som fordon på trafikerade vägar eller på golfbanan - för sin säkerhet. Du får även lång batteritid med dina nya hörlurar på upp till 25 timmar, men med den effektiva NoiseGard™-tekniken påslagen får du upp till 19 timmar batteritid.

Multifunktionell styrning

På hörlurarna hittar du alla knappar du behöver för att lättsamt kunna styra vad du vill höra. Du kan byta låt, justera volymen, eller varför inte besvara samtal om du anslutit till din smartphone då det finns dedikerad mikrofon för detta ändamål. Du kan även med samma knappar välja att avböja samtal, ringa upp senaste numret eller aktivera röstkontroll om din telefon stödjer Bluetooth med HFP profil.

Portabel och prisvinnande design

Dina nya hörlurar är inte bara väldesignade för användning varje dag i olika miljöer, utan de är även genomtänkt praktiska. Justerbar bygel och en vikbar design gör att dessa passar de flesta användare och kan lätt komprimeras genom att vikas ihop för minimal förvaring i den medföljande förvaringspåsen. Även vinnare av 2017 års prestigefulla iF Design Award för sin tilltalande färg och formgivning .

244693 Sennheiser Sennheiser HD 4.50 BTNC 506783 HD 4.50 BTNC ger dig möjligheten att röra dig fritt ansluten enbart genom Bluetooth och kunna lägga fokus på det du vill lyssna på i din hörlurar. Designade efter lyssnarens behov som inte bara nöjer sig med att ta med sig sin underhållning utan Sennheiser vill här även med deras NoiseGard™-teknik stänga ute övriga ljud från omgivningen. Utmärkt ljud trådlöst med enkel ihop-parning tack vare NFC Med hjälp av exempelvis teknik som aptX Audio Coding genom Bluetooth överföringen kan du vara säker på att du får rent ljud i hög kvalitet även utan någon kabel som binder samman dina hörlurar från ljudkällan. Du får även full rörelsefrihet med upp till 19 timmars speltid så du trivsamt kan ägna dig åt dina aktiviteter och samtidigt lägga din fokus på underhållningen. Du kan även enkelt ansluta dina hörlurar med Bluetooth NFC-teknik för att enkelt para ihop dina enheter snabbt skall synkroniseras och du kan börja använda hörlurarna direkt.Medföljande kabeln med 3.5 mm, AUX-anslutning går även bra att koppla in i hörlurarna för den som föredrar det eller om ljudkällan inte skulle stödja just en trådlös anslutning. Stäng ute din omgivning NoiseGard™ är ett unikt koncept som inte bara sluter tätt kring dina öron för att ljud inte skall läcka varken ut eller in. Små mikrofoner fångar upp lågfrekventa ljud utifrån din omgivning och NoiseGard™-tekniken ser till så att ljudvågor som är en exakt motsats till det ljudet används för att motverka och stänga ute mestadels av ljuden utifrån dina hörlurar. Du kan även välja att stänga av denna effekt vilket kan vara till hjälp i de lägen man kan vara i behov av att kunna ta in ljud från omvärlden som fordon på trafikerade vägar eller på golfbanan - för sin säkerhet. Du får även lång batteritid med dina nya hörlurar på upp till 25 timmar, men med den effektiva NoiseGard™-tekniken påslagen får du upp till 19 timmar batteritid. Multifunktionell styrning På hörlurarna hittar du alla knappar du behöver för att lättsamt kunna styra vad du vill höra. Du kan byta låt, justera volymen, eller varför inte besvara samtal om du anslutit till din smartphone då det finns dedikerad mikrofon för detta ändamål. Du kan även med samma knappar välja att avböja samtal, ringa upp senaste numret eller aktivera röstkontroll om din telefon stödjer Bluetooth med HFP profil. Portabel och prisvinnande design Dina nya hörlurar är inte bara väldesignade för användning varje dag i olika miljöer, utan de är även genomtänkt praktiska. Justerbar bygel och en vikbar design gör att dessa passar de flesta användare och kan lätt komprimeras genom att vikas ihop för minimal förvaring i den medföljande förvaringspåsen. Även vinnare av 2017 års prestigefulla iF Design Award för sin tilltalande färg och formgivning . Over-ear 3 6 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear