Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Over-ear hörlurar med storslaget ljud

Sennheiser HD 569s

  Art.nr: 239267
  • Omslutande design med akustisk dämpning
  • Bekväma för långvarig användning
  • Sladd med mikrofon och fjärrkontroll
  • Fungerar med Android- och Apple-enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Som arvtagare till Sennheisers populära HD 500-serie erbjuder HD 569s hög kvalitet och imponerande ljud i varje avseende. Med kraften från Sennheisers egna spolteknik och Ergonomic Acoustic Refinement-design får du ett klanderfritt ljud oavsett vilken musik du lyssnar på. Allt detta i en modern och sober design som vilar lätt på huvudet.

Ljud som imponerar

Den slutna, over-ear designen ger dig två klara fördelar. Med HD 569s får du en storslagen ljudupplevelse med grym klang i topparna och kraftfull basåtergivning som sätter liv i musiken. Den omslutande designen ger också en effektiv, akustisk dämpning. Det betyder att ljud från utsidan inte tränger sig in och du släpper heller inte ut ljud som stör personer i din omgivning. Det är bara du och musiken!

Vilar bekvämt på huvudet

Stora öronkuddar som andas är likamed komfort. Hörlurarna vilar bekvämt på huvudet och med det justerbara huvudbandet kan du enkelt ställa in storlek för just dig.

Redo för samtal och musik

HD 569s kommer med två avtagbara kablar. En 3 meter kabel med 6,3 mm anslutning för hemmabruk och en 1,2 meter kabel med 3,5 mm anslutning och enknapps fjärrkontroll med mikrofon så att du kan både svara på samtal och styra röststyrningen i din Android- eller Apple-telefon.

239267 Sennheiser Sennheiser HD 569s 506829 Som arvtagare till Sennheisers populära HD 500-serie erbjuder HD 569s hög kvalitet och imponerande ljud i varje avseende. Med kraften från Sennheisers egna spolteknik och Ergonomic Acoustic Refinement-design får du ett klanderfritt ljud oavsett vilken musik du lyssnar på. Allt detta i en modern och sober design som vilar lätt på huvudet. Ljud som imponerar Den slutna, over-ear designen ger dig två klara fördelar. Med HD 569s får du en storslagen ljudupplevelse med grym klang i topparna och kraftfull basåtergivning som sätter liv i musiken. Den omslutande designen ger också en effektiv, akustisk dämpning. Det betyder att ljud från utsidan inte tränger sig in och du släpper heller inte ut ljud som stör personer i din omgivning. Det är bara du och musiken! Vilar bekvämt på huvudet Stora öronkuddar som andas är likamed komfort. Hörlurarna vilar bekvämt på huvudet och med det justerbara huvudbandet kan du enkelt ställa in storlek för just dig. Redo för samtal och musik HD 569s kommer med två avtagbara kablar. En 3 meter kabel med 6,3 mm anslutning för hemmabruk och en 1,2 meter kabel med 3,5 mm anslutning och enknapps fjärrkontroll med mikrofon så att du kan både svara på samtal och styra röststyrningen i din Android- eller Apple-telefon. Over-ear 5 1 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Over-ear